+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Nyt tuli Bangkokista niin hyvää läppää, että pakko julkaista saman tien.

Unohda tomuttuneet juhannustaiat ja uskomukset. Thaimaansuomalainen uudisti ne, pilke silmäkulmassa.

“Kerää seitsemän yrttiä ja laita ne tyynyn alle. Näet tulevan puolisosi unessa”. Tai: “Kun juhannusyönä asettaa peilit vastakkain ja katsoo toiseen peiliin, näkee toisesta peilistä tulevan sulhasensa tai morsiamensa.”

Ei. Sitruunaruohon ja korianterin silppuaminen sänkyyn ei tuo mielikuvia tulevasta vaimosta vaan ainoastaan ruoasta, larp moosta, ja peilistä näkyy omat turpeat kasvot, katsoi sitä miten tahansa. Usko pois!

Tässä muutama uudistaika thaimaansuomalaisille sovitettuna:

1. Tämä on lähinnä naisille: Jos olet nauttinut naista väkevämpää tuhdisti, voit ennustaa tulevan sulhosi nimen. Hän on todennäköisesti “Yrjöööö, Yrjöö, YRJÖ”. Juhannus onkin tilastollisesti parasta naimakautta Yrjöille.

2. Vanha uskomus menee näin: “Jos juhannusyönä kiertää pellon kolmeen kertaan alastomana, niin kolmannella kerralla tulee tuleva elämänkumppani vastaan”. Uusi menee puolestaan: “Jos juhannusyönä kiertää Bangkokin kolmeen kertaan alastomana, niin viimeistään kolmannella kerralla tulee poliisi vastaan.” Tämä ON todistettu.

3. Käen kukunta on kansanperinteessämme ollut merkki puolison löytämisestä; kota kovempi kukunta, sitä useampi vuosi menee löytämiseen. Thaimaassa ei kuku käki eikä yöelämässä varsinkaan. Thaimaansuomalaisen juhannustoimitus uskoo, että mitä pidempään karaoke raikaa ja Suomibaareista kuuluu railakasta älämölöä, sitä paremmat mahdollisuudet on löytää “se oikea”.

Ainakin hetkeksi…

Hyvää jussia!

Nicolas Voutilainen

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: