+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Luksusristeilijä MS Europa saapui tänä aamuna 17.4. Hua Hiniin tuoden mukanaan 290 risteilymatkustajaa.

Matkustajilla on tilaisuus tutustua Hua Hiniin tämän päivän ajan ennen kuin matka jatkuu Laem Chabangin satamaan Pattayan kupeessa. Lyhyydestään huolimatta MS Europan saapuminen Hua Hinin edustalle on merkittävä päänavaus. Tämä on nimittäin ensimmäinen kerta sitten vuoden 2005, kun yksikään risteilyalus on ankkuroitunut Hua Hinin edustalle, mikäli venäläisoligarkkien privaattijahteja ei lasketa.

Hua Hiniä lähestyvä MS Europa näkyi horisontissa pitkän aikaa ennen ankkuroitumistaan. Laivan ankkuroiduttua sen omat veneet alkoivat tuoda matkustajia Hua Hinin kalastuslaiturille. Sieltä matkustajat jatkoivat erilaisille tutustumiskierroksille Hua Hinissä.

Tällaisilla veneillä risteilymatkustajia tuotiin laiturille, jossa minibussit ja lavataksit odottelivat.

MS Europasta sen verran, että se on yksi parhaiten tunnettuja luksusristeilijöitä, joita maailman merillä liikkuu. Se sai ainoana risteilyaluksena vuoden 2011 Berlitz Cruise Guiden myöntämät 5+ tähteä seuraavaksi parhaiden joutuessa tyytymään perinteiseen viiteen tähteen.

Syyskuussa 2022 alkanut risteily lähti liikkeelle Euroopasta ja on tähän mennessä ehtinyt risteillä Australian ja Kaakkois-Aasian vesillä. Thaimaan vesiltä matka jatkuu Suezin kanavalle ja sieltä taas kohti Eurooppaa. Suurin osa tällä risteilyn osalla mukana olevista matkustajista on kotoisin saksankielisistä Euroopan maista, Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä.

Laem Chabangin satamassa alus tulee viipymään pitempään siellä tehtäviä huolto- ja varastojen täydennystoimia varten. Samaan aikaan matkustajat tekevät retkiä Ayutthayaan, Bangkokiin ja Pattayalle, laivayhtiön edustaja kertoi.

Kelpaa risteilymatkustajien ihailla auringon nousua tai laskua aluksen kahvilakannella.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: