+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Maaliskuussa 2018 meillä riemuittiin yli 20.000 lukijasta. Teitä oli viime vuonna 20.240.

Tämän vuoden maaliskuu toi tullessaan melkein 5.000 lukijaa enemmän, sillä nyt teitä oli 25.238. Lukukertoja eri artikkeleillemme saatiin maaliskuussa 2019 yhteensä 42.908. Mitä mahtaa huhtikuu tuoda tullessaan?

Koko ajan kasvavat lukijamäärät saavat meidät miettimään jatkuvasti, mitä kaikkea uutta näille sivustoille voisi tuottaa. Tämän talven aikana on esitelty ainakin tuo taksipalvelu, pilapiirrosten ja piirrosten tilausmahdollisuus ja viimeisimpänä uutuutena ensimmäistä kertaa Thaimaansuomalaisen historiassa tuo aprillijuttu 1.4. Sitä suunniteltiin pitkin kevättä ja meille tihkuneiden tietojen mukaan juttu vastaanotettiin juuri suunnitellusti, eli hyvänä pilana.

Ensi kautta varten tulemme kehittämään taksipalveluita entisestään yhteistyössä taksifirmakumppanimme kanssa. Varauslomakkeessa on havaittu pieniä puutteita, jotka tullaan korjaamaan ja olemme lisäksi alkaneet tutkia heidän kanssaan mahdollisuutta laajentaa palvelu käsittämään myös Hua Hinin ja Bangkokin seudut.

Uusi bloggarikin meillä on. Tapanin ensimmäinen yhteydenotto johti sittemmin eilen julkaistuun avaukseen. Tapani Vuori on mies, josta Gizmo on sanonut, että “jätkän kirjoitustyyli tuskin jättää ketään kylmäksi ja siitä on vanhemmillakin tieteenharjoittajilla opittavaa, mutta pientä fokusointia se vielä vaatii”. Yli 10 vuotta aviomiestäni tunteneena voin kertoa, ettei tuon positiivisempaa ennakkoarviointia kenestäkään ole vielä kuultu. Ja vielä: “Elämänkokemuksen karttuessa siitä hyvinkin saattaa sukeutua kirjailija”. Meillä on kovia odotuksia ja suunnittelmia Tapania varten tulevaisuudessa. Niistä osa alkaa näkyä jo ensi kauden aikana.

Lisäksi me olemme alkaneet saada teiltä lukijoilta mitä mainioimpia juttuvinkkejä, joista osa on jo tämän lehden artikkeleina näkynyt ja osa odottaa julkaisuaan osana suurempaa kokonaisuutta. Niitä otamme koko ajan mielellämme vastaan osoitteessa toimitus@thaimaansuomalainen.com kunhan ne vain ovat Thaimaa -aiheisia.

Kovasti kiitoksia kaikille kuluneesta kuukaudesta ja tästä koko ajan kasvavasta matkasta. Näillä mennään!

Luck

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: