+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Miljoonan lukukerran raja meni rikki eilen 30.10.2019.

Jälleen kerran minulla on aihetta kiittää teitä, kaikkia lukijoitamme. Kuukausi sitten tulin kirjoittaneeksi tälle palstalle, että eiköhän rikota se miljoonan lukukerran raja jo tässä kuussa ja eilen aamulla lukukertalaskurin näyttäessä lukemaa 999.278 minä jo tiesin, että tänään se tehdään.

Eilen illalla, kun istuimme Esan, Masan ja Joyn kanssa lohisopalla tuossa olohuoneen puolella, näin lukukertalaskurin ylittäneen sen miljoonan lukukerran rajan. Kello oli silloin 19.22. täkäläistä aikaa.

Kaikkiaan uudistetuilla nettisivuillamme kävi eilisen aikana 1773 lukijaa, joista 1148 oli kiinnostunut koko ajan vahvistuvasta bahtin kurssista.

Olen joskus aiemminkin tälle palstalle kirjoittanut, että jos tässä maailmassa johonkin voi luottaa, niin Thaimaansuomalaisen lukijoihin.

Koitamme jatkossa tehdä teille entistä parempaa lehteä, hakea entistä kiinnostavampia juttuja ja satsata interaktiivisuuteen. Teiltä tulee jo nyt aivan mielettömän hyvää palautetta ja ainakin minulla on luja usko siihen, että lukijoitamme kiinnostavat juuri ne aiheet, mistä he meille kertovat, joten antakaa jatkossakin tulla niitä juttuvinkkejä.

Olemme tätä nykyä rakentamassa sellaista kommentointikenttää kuin on esimerkiksi Ilta-Sanomilla. Sinne voi artikkeleita kommentoida siten, että toimituksen tarkastama palaute julkaistaan sellaisenaan. Asiattomia ei.

Toivottavasti tämä on yksi askel siihen suuntaan, että 2.000.000 lukukertaa ylittyy vähän nopeammin kuin tämä ensimmäinen 1.000.000.

 

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: