+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Useampia laukauksia ammuttiin kohti Sungai Kolokia menevää matkustajajunaa Rueson alueella Narathiwatin provinssissa torstaina 4.8.

Yksi luodeista lävisti veturin tuulilasin kuljettajan pään korkeudelta. Veturinkuljettaja Phiman Mitsuwan sekä konemestari Himgam Yusor eivät kuitenkaan loukkaantuneet tilanteessa. Hyökkäys pikajunaa nro 171 Bangkokista Sungai Kolokiin vastaan tehtiin Balon ja Rueson rautatieasemien välisellä rataosuudella.

Thaimaan rautateiden onnettomuustutkija Prachaniwat Buasrin mukaan on selvää, että ampuja oli tähdännyt kuljettajaa päähän.

– Tämä ampuminen on ollut järkytys kaikille eteläisen linjan veturinkuljettajille, jotka tekevät vain työtään Prachaniwat totesi Bangkok Postille.

Useasta kuljettajaa kohti tähtäämästään laukauksesta terroristi sai vain yhden edes tuulilasiin. Kädetöntä touhua.

Liikenne rautatiellä katkaistiin välittömästi ampumistapauksen jälkeen. Nyt ei kulje express -juna Sungai Kolokin ja Bangkokin välillä eivätkä myöskään pikajunat samalla välillä. Kaikki paikallisjunaliikenne Sungai Kolokiin päin on myös pysähdyksissä. Tätäkö ampuja halusi?

Jos ei itsehallintoa saada, niin katkaistaan ainakin junaliikenne?

Kaikkia matkustajia kehoitetaan nousemaan juniin tai jäämään niistä pois Yalan rautatieasemalla. Ne, joiden matka jäi toteutumatta tai kesken, voivat hakea hyvityksiä lippujensa hinnoista heitä lähinnä olevalta rautatieasemalta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: