+66 959 45 0901
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Rouva Wassana Srikanjana, Hua Hin-Cha-Am Tourism Business Associationin pj. vaatii TAT:ltä enemmän tukea pienille hotelleille ja majataloille Hua Hinin ja Cha-Amin alueella.

Wassanan mukaan valtion kompensoimat kotimaan matkailun tukiohjelmat, kuten We Travel Together ovat osoittaneet toimivuutensa suurten 3-5 tähden hotellien kohdalla etenkin pitkinä viikonloppuina, mutta pienemmille alan yrityksille on tippunut korkeintaan murusia pöydältä.

– Kiinnitin (TAT:n johtaja) Yuthasakin huomion tähän asiaan hänen vieraillessaan Hua Hinissä viime viikonloppuna, Wassana kertoi.

Tuloksiakin aletaan kohdakkoin nähdä. TAT:n toimistot Prachuap Khiri Khanissa ja Phetchaburissa ovat jo saaneet toimeksiannon kerätä tietoja alueen pienistä hotelleista ja majataloista. Tietojen pohjalta tehdään hallitukselle aloite uudesta tukiohjelmasta.

Pienissä majataloissa on tunnelmaa, jota ei isoista löydy. Tässä evästellään Mr. Dan 88 -majatalossa. Pussissa pöydällä marketista ostetut omat eväät ja juomat talon puolesta. Ei taitaisi onnistua Marriotissa?

 

0 comments

%d bloggers like this: