+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Meidän marraskuustamme suuri osa vierähti Hua Hinissä, jossa kävimme ensin avustamassa Hua Hinin Suomalaisen tekemistä ja mainosmyyntiä ja kuun lopussa vielä jakelemassa sen aviisin Hua Hinin ja Cha-Amin seuduilla. Lisäksi teimme Hua Hinin soi 94:llä sijaitsevan All Around Asia -matkatoimiston kanssa sopimuksen siitä, että he alkavat tästä eteenpäin toimia meidän asioimistonamme Hua Hinissä. Heihin voi olla yhteydessä ilmoitusasioita, juttuvinkkejä tai vaikka jakelupisteitä koskien. Ensimmäisenä tämän uuden yhteistyön hedelmänä Hua Hinin Suomalainen sai neljä uutta jakelupistettä Cha-Amin puolelta. Ennestään niitä oli siellä kuusi ja nyt siis on täydet 10 kasassa.

Lukijamäärällisesti vuoden 2018 marraskuu oli jälleen edellisvuotta parempi, kuten kaikki muutkin kuukaudet kuluneena vuonna. Kun meillä marraskuussa 2017 oli 18.018 lukijaa, oli vastaava luku tänä vuonna 19.896 lukijaa. Lukukertoja kertyi eri artikkeleille yhteensä 33.378 mikä kertoo siitä, että lukijamme ovat enenevässä määrin alkaneet käydä sivuillamme päivittäin eivätkä esimerkisi viikottain. Tämä on erityisen hyvä uutinen mainostajillemme, jotka tällaisen kehityksen myötä saavat useammin kontaktin lukijoihimme.

Me puolestamme saimme viimeistään kuluneen marraskuun aikana huomata mainostajiemme ajattelutavan muuttuneen siihen suuntaan, että he jakavat mainosbudjettejaan sujuvasti lehtien ja nettisivujen välillä. Hyvä esimerkki tällaisesta yrityksestä näkyy olevan Hua Hinissä toimiva Mr. Dan 88 Guesthouse, joka vietti kesän Thaimaansuomalaisen nettisivuilla ja siirtyi sujuvasti printtimedian puolelle heti Hua Hinin lehden alkaessa taas ilmestymisensä kaudelle 2018-2019. Pattayan puolella tulevaa kautta varten majoitusvarauksia näillä nettisivuilla keräsi suomalaisilta K Residence, josta kerrotaan paikassa nyt ensimmäistä kertaa asuvan myös suomalaisia. Aina kiva kuulla, että on oltu hyödyksi.

Klikkitilastojen kolme kärjessä olivat normaalibannereissa VPN-SUOMI, River -hotelli ja uutuutena tuo taksi. Ihmisiä on selvästi tulossa Pattayan suuntaan ja kävipä eilen siellä meidän pesulalla yksi golf -porukkakin taksin varaamassa pelipäiväänsä varten. Taksi toki tekee muutakin kuin lentokenttäkyytejä. Hintoja voi tiedustella pesulalta, puhelinnumerosta 06 1429 2951 tai klikkaamalla tuota sivun oikeassa laidassa olevaa taksibanneria ja kirjoittamalla siihen omien yhteystietojensa lisäksi hintatiedustelun. Älkääkä unohtako reittiä ja henkilömäärää.

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: