+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Mikähän voisi olla yläraja Thaimaan Suomalaisen sivujen lukukertamäärälle?

Viime aikoina on tullut mietittyä tällaisia asioita. Etenkin nyt, kun kaikesta huolimatta tehtiin taas uusi ennätys lukukertojen määrässä.

Meillä oli sivut kaatuneina neljä päivää, kun serveri ylikuormittui lukijamäärien kasvun takia ja siitä huolimatta syntyi noin kova uusi ennätys. Tämmöinen Sakon Nakhonin provinssin Nawan kylästä kotoisin oleva maalaistyttö ei välttämättä ihan aina ymmärrä, minkä kokoisessa ilmiössä saa olla mukana, mutta kiittää sentään osaan joka ainoasta lukijasta, joka näillä sivuilla käy.

Ja tervetuloa Mae Phim!

Muistan vieläkin elävästi, kuinka Gizmo riemuitsi puhelimessa sen jälkeen, kun oli Pasi Marjamäen kanssa sopinut Mae Phimin lehden perustamisesta Thaimaan Suomalaisen yhteyteen. Vanhat kaverit luonnollisesti juhlivat uutta lehteä sen syntysanojen jälkeen perinteisin menoin. Jopa niin perusteellisesti, että Pasin vaimo ilmeisesti katsoi parhaaksi majoittaa väsyneen matkamiehen heidän upean balilaistyylisen kotinsa vierashuoneeseen.

Mutta käykäähän katsomassa, mitä Pasi ystävineen on Thaimaan Suomalaisen Mae Phimin sivuille tehnyt. Siinä, missä Gizmo, Hanna ja avustajat tuottavat Hua Hinin, Pattayan ja Phuketin sivuille paikallisuutisia ja tietoa tapahtumista tyyliin minne mennä ja mitä tehdä, on Mae Phimin porukka luomassa todellista lifestyle -sivustoa, jota vasta aivan viime päivinä ovat päässeet häiritsemään siihen Rayongin edustalla vuotaneeseen öljyputkeen liittyvät ikävät uutiset.

Tämä pääkirjoitus julkaistaan poikkeuksellisesti erikseen myös Mae Phimin sivuilla, koska me todella tarkoitamme, mitä sanomme.

Tervetuloa, Mae Phim ja Mae Phimin suomalaiset!

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: