+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Thaimaan Suomalaisen lukijoihin myynti vaikuttaa siten, että jo muutaman vuoden ajan näiden sivujen kautta suomeksi varattavissa ollut Thaimaassa toimiva taksipalvelu ei enää ole saatavilla.

Itse asiassa Luck myi osuutensa jo toukokuun alussa ja jättäytyi kokonaan pois taksiyhtiön toiminnasta touko-kesäkuun vaihteessa, mutta kauppa julkistetaan vasta nyt siksi, että rahat tulivat tilille vasta 16.6. Kaupan tällä tavoin varmistuttua on myös palveluun liittyvä taksibanneri poistunut Thaimaan Suomalaisen sivuilta taksiyhtiön keskittyessä jatkossa thai- sekä englanninkielisiin asiakkaisiin.

Taksibanneri oli sivuillamme näkyvillä näihin päiviin saakka siltä varalta, että kauppa jostain syystä peruuntuisi.

Yön ainoa valopilkku?

Yhtiö jatkaa toimintaansa vanhalla nimellä, mutta Thaimaan Suomalaisen kanssa sillä ei enää ole mitään tekemistä. Kehoitamme kaikkia Thaimaan Suomalaisen nettisivujen kautta lentokenttäkyytejä varanneita kääntymään jonkun toisen palveluntarjoajan puoleen, mikäli ette ole vielä saaneet varauksellenne vahvistusta.

Kiitämme kaikkia asiakkaita meitä kohtaan vuosien varrella osoittamastanne luottamuksesta.

Hua Hinin suunnassa suosittelemme All Around Asian -kautta varattavia taksipalveluja. Hannaan saa kätevästi yhteyden tämän sivun oikeasta reunasta löytyvän bannerin kautta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: