+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kaikki Move Forward -puolueeseen liittyvät numerot olivat kovasti lottoarpoja ostavien ihmisten suosiossa vaalien jälkeen 16.5. suoritettua arvontaa varten ostetuissa lottokupongeissa.

Arpojen myyjät Khon Kaenin provinssissa kertoivat, että etenkin puoluejohtaja Pita Limjaroenrantiin liittyvät numerot olivat erittäin kysyttyjä. Muu osa numeroyhdistelmää sai olla mitä tahansa, kunhan joku numeroista 31, 30 tai 42 oli osa numerosarjaa. Numeroista 31 oli Move Forward -puolueen numero, 30 edusti sitä, että Pitasta oli tulossa vaalivoiton myötä maan 30. pääministeri ja 42 on Pitan ikä.

Arpoja myyvä Siriluck Kamsuk, 59, totesi taikauskon yltäneen vielä numeroitakin pidemmälle.

– Move Forwardin logon väri on oranssi ja myyjien keskuudessa tehtiin havainto, jonka mukaan ihmiset mieluiten ostivat lottoarpansa oranssiin pukeutuneilta myyjiltä. Itsekin pukeuduin oranssiin joka päivä. Siitä oli hyötyä bisneksille, hän kertoi.

Yksi vaaleihin liittynyt numero, jota ostajat eivät halunneet lottoarpoihinsa, oli 22. Numero kuului vaaleissa väistyvän pääministeri Prayut Chan-O-Chan edustamalle United Thai Nation -puolueelle.

– Kukaan ei halunnut sitä osaksi omaa numerosarjaansa. Niitä varmasti jäi monelle myyjälle käsiin, Siriluck sanoi.

Myös numero 14 oli lottoarpoja ostavan kansan suosiossa, sillä se oli vaalipäivän päivämäärä.

Toinen arpamyyjä Chatchai Paisanrungpana, 43, kertoi oman myyntikojunsa myydyimmän numeron olleen 30 ja sen jälkeen 14 hyvänä kakkosena. Myös toisen vaalivoittajaksi veikatun Pheu Thai -puolueen äänestysnumero 29 oli suosittu.

Lottoarpojen myyjät varmasti tapaavat mitä ihmeellisimpiä uskomuksia työssään.

Chatchai lisäsi, että tähän vuodenaikaan lottoarpojen myynti on hiljaisempaa kuin yleensä.

– Koulujen alkaminen pakottaa koululaisten vanhemmat ostamaan esimerkiksi koulupukuja ja muuta kouluun liittyvää eikä rahaa näin ollen jää samalla lailla lottoarpojen ostamiseen kuin muina vuodenaikoina.

Lottoarpoja vaalien alla ostanut Yossawin kertoi etsineensä kaikkialta numeroyhdistelmää, jossa esiintyisivät numeroparit 29,30 ja 31, mutta löytäneensä ainoastaan sellaisia, jotka sisälsivät numeroparin 31.

– Olin siihenkin aivan tyytyväinen, hän kertoi, sillä 31 oli Move Forward -puolueen numero.

Noista suurimmista voittoluokista voi halutessaan katsoa kuinka moneen osui joku suosituimmista numeropareista.

16.5. suoritetussa lottoarvonnassa voittoisa numeroyhdistelmä oli 132903, eli Pheu Thai -puolueen numero 29 tuosta numerosarjasta löytyi. Rahaa sillä ei kuitenkaan voittanut, sillä kaksi viimeistä numeroa oikein -voittoluokassa voittava numeroyhdistelmä oli 99 ja kolme viimeistä oikein olivat 693 ja 731. Siinä tuo Move Forwardin numero 31 vaati seurakseen seiskan. Osuikohan Yossawinille?

Voittoluokassa ensimmäiset kolme numeroa oikein olivat voittoisat numerosarjat 739 ja 678. Onnea voittajille ja lopuksi vielä vinkki kaikille näille puhelingalluppeja, ovensuukyselyitä ym. Thaimaassa tekeville firmoille: katsokaa minkä numeron arpoja ihmiset ostavat ja päätelkää vaalitulokset siitä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: