+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Iäkkäänpuoleinen thaimaalaismies voitti lotossa 30 miljoonaa bahtia (n. 780.000 €) lokakuun 1. päivän arvonnassa.

Lottoarpa myytiin Bo Thongissa, provinssin koillisosassa. Voittaja haluaa, ainakin toistaiseksi, pysyä nimettömänä.

Sen sijaan arvan myyjä, rouva Passaya Tangtanachantakorn, joka myy lottoarpoja Klong Mue Saissa sijaitsevan huoltoaseman yhteydessä toimivan 7/11 -myymälän edustalla, kertoi mielellään asiakkaalleen osuneesta onnenpotkusta.

– Juuri lokakuun 1. päivän aamuna vanhahko mies kysyi, vieläkö minulla on jäljellä kuponkeja, joissa esiintyy numero seitsemän. Hänen mukaansa seiska esiintyy melkein jokaisessa päävoiton saaneessa lottoarvassa ja niin hän osti viiden arpalipun setin numerolle 578171, Passaya kertoi.

– Arvonnan jälkeen sama mies, vakioasiakas, soitti minulle ja kertoi voittonumeron toden totta osuneen hänelle. Pyysi, etten missään nimessä kerro hänen nimeään kenellekään ainakaan vielä, sillä hän haluaa ensin keskustella lakimiestensä kanssa voiton lunastamisesta ja rahojen käyttökohteista ja kun päävoitto on kyseessä, niin poliisillekin siitä pitää lain mukaan ilmoittaa.

Thaimaassa on erittäin epätavallista äkkirikastuneiden lottomiljonäärien pyytää henkilöllisyytensä salassa pitämistä. Vielä harvinaisempaa on siinä onnistuminen.

Passayan viesti lottoarpojen ostajille on selvä: Tulukiehan ostelemmaa. Tiällä käypi vlaksi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: