+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pidähän silmäsi auki siltä varalta, että osut jonkun liikkuvista Lot 20 -markkinatoreista lähettyville. Siellä nimittäin kannattaa käydä tarjontaa tarkastelemassa.

Lot 20 -markkinatorit ovat viranomaisten kehittelemä tapa auttaa hintojen jatkuvan nousun kanssa kärvisteleviä thaimaalaisia, mutta eivät ne millään lailla ulkomaalaisiltakaan kiellettyjä ole. Tarjolla on kotitalouksissa tarvittavaa tavaraa ja elintarvikkeita halpaan hintaan. Uusi markkinaidea esiteltiin Phuket Townissa keskiviikkona 14.9.

Lot 20 -markkinat aukeavat joka päivä kuudessa eri paikassa ympäri Phuketia ja aina uusissa paikoissa, jotta mahdollisimman moni pääsisi osalliseksi torien tarjonnasta. Tätä jatkuu aina 12.11. saakka, jolloin kampanja päättyy, mutta luulisi phuketilaisten siihen mennessä saaneen tärkeimmät hankittua. Torit ovat auki klo 9-17.

Alkukursailujen jälkeen porukkaa riitti joka kojulla ja kauppa kävi vilkkaana.

Torstaina näkyi tarjolla olevan niin tuoreita kuin kuivattujakin elintarvikkeita, mausteita, pesuaineita, saippuaa jne. Elintarvikkeista mainittakoon erikseen riisin lisäksi vaikka kananmunat ja porsaanliha, joita oli tarjolla halvoin hinnoin ja yllin kyllin. Ihmiset ostelivat koko lompakkonsa voimalla hymyssä suin, sillä tarjonta todella on huomattavankin paljon halvempaa kuin markkinatoreilla normaalisti.

Ennakkotietojen mukaan tästä linkistä pitäisi jatkossa löytyä tietoa siitä, missä Lot 20 -markkinat kulloinkin liikkuvat.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: