+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Samut Sakhonin lisäksi kolme muutakin provinssia on ilmoittanut sulkevansa joko koko provinssin tai ainakin osia siitä.

Provinssin asukkaille sulkeutuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että matkustaminen provinssin ulkopuolelle käy mahdottomaksi. Lisäksi puistot, julkiset virkistysalueet kuten puistot sekä rannat on suljettu ja koulutkin pysyvät kiinni. Ravintoloista saa ruoka-annoksia ainoastaan mukaan ja normaalisti 24/7 avoinna olevat kauppaliikkeetkin pidetään suljettuina iltakymmenestä aamuviiteen. Rajoituksissa toki on pieniä alueellisia eroja.

Samut Sakhonin naapuriprovinssi Samut Songkhram ilmoitti sulkeutuvansa viime keskiviikosta 23.12. alkaen aina tammikuun 4. päivään saakka, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen. Kaikki julkiset tilaisuudet, mukaan lukien uuden vuoden vastaanotto on peruttu.

Suvarnabhumin lentokentästä ja isosta vankilastaan tunnettu Samut Prakanin provinssi Bangkokin itäpuolella on niinikään suljettu tammikuun neljänteen ja sielläkin kaikki julkiset tilaisuudet on peruttu.

Laittomista maahantulijoista viime aikoina kovasti tapetilla ollut Chiang Main provinssi ilmoittaa sulkevansa kolme erillisaluetta: Tha Tonin, Malikan ja Mae Ain alueet on suljettu.

Provinssien pikaisilla sulkemisilla pyritään ehkäisemään koronaviruksen leviämistä muihin provinsseihin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: