+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Noin 30 työmatkalaista pääsi nipin napin pakenemaan kuoleman kynsistä sen jälkeen, kun heidän työmatkallaan käyttämänsä linja-auto syttyi tuleen Kanchanaburin provinssissa maanantaiaamuna, paikallinen poliisi kertoo.

Onnettomuus tapahtui klo 7.20 valtatiellä nro 3209 Ban Huai Rain koulun edustalla Tha Muangin alueella. Auto oli viemässä Vita Food Ltd:n noin 30 työntekijää Tha Makan alueelta yhtiön uuteen tehtaaseen Tha Muangin alueella.

Auton kyydissä olleiden työntekijöiden mukaan bussin moottori särkyi ja syttyi tuleen juuri koulun kohdalla. Moottoritilasta alkoi ensin virrata savua matkustamon puolelle. Ensimmäisten liekkien ilmestyttyä tuli levisi nopeasti auton vielä liikkuessa, mutta myös kuljettaja oli ripeä käänteissään. Heti palon huomattuaan hän pysäytti linja-auton tien laitaan ja alkoi evakuoida matkustajia ulos autosta.

Liekit valtasivat matkustamotilan niin nopeasti, että pelastumista voidaan hyvällä syyllä kuvailla täpäräksi.

Paikallinen pelastuslaitos toi sammutuskalustoaan paikalle heti hälytyksen saatuaan ja palo oli ohi noin 20 minuutissa sen alkamisesta. Bussi vaurioitui hötäkässä korjauskelvottomaan kuntoon. Palon syytä selvitetään.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: