+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Hua Hinin lentokentällä katseet on nyt käännetty yksityisiin ja liikelentokoneisiin.

Ilmeisesti idea saatiin siitä, kun viranomaiset kävivät hakemassa pidätetyn kiinalaismafiapomon yksityissuihkarin juuri Hua Hinin lentokentältä. Mene ja tiedä.

Sen jälkeen kuitenkin lentokentällä alettiin miettiä, miten kentän palveluita voitaisiin kehittää yksityiskoneilla matkaa tekevien tarpeisiin. Yksityiskoneilla kun tuppaa saapumaan vähän ostovoimaisempaa väkeä kuin vuorokoneilla ja se saattaisi tuoda pikantin lisän Hua Hinin ja koko Prachuap Khiri Khanin turismiin, jos sellaisilla matkustavat saataisiin houkuteltua käyttämään Hua Hinin lentokenttää.

Tämän yksityiskoneen poliisi löysi Hua Hinin lentokentältä.

Perjantaina 6.1. järjestettiin Golden Sea Hua Hin -hotellilla oikein asiaa käsittelevä kokous. Läsnä olivat lentokentän pääosakkaat sekä Hua Hinin ja Cha-Amin matkailuväkeä. Kokouksen aiheena oli Hua Hinin lentokentän kehittäminen juuri yksityiskoneita palvelevaan suuntaan.

Kokousväki totesi erittäin kohteliaasti suunnitelmien kulkevan rinta rinnan ns. Phoenix -suunnitelman kanssa, jonka on määrä tuoda Hua Hinin lentokentälle miljoona matkustajaa vuoteen 2025 mennessä. Kokousjärjestäjän uskoa sen hankkeen toteutumiseen kuvannee parhaiten se, ettei hankkeen puuhamiehiä John Larochea ja hyvin julkisuudessa viihtyvää Udorn Olssonia oltu kutsuttu kokoontumiseen.

Hua Hinissä toimiva lentokoulu on yksi lentokenttää säännöllisesti käyttävistä yrityksistä.

Hua Hinin lentokentän kapasiteetti on nykyisellään 30.000 yksityiskonetta vuodessa. Tilaa on reilusti, vaikka Hua Hinin ja Chiang Main välille saataisiinkin lisää lentovuoroja ja Udon Thanin sekä Kuala Lumpurin reitit avattaisiin uudelleen.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: