+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Thai AirAsia on vahvistanut seuraavanlaisen aikataulun lennoilleen Hua Hinin ja Chiang Main välillä elokuuksi. Juttua päivitetty lentolipputarjouksen osalta artikkelin lopussa.

Lentopäivät ovat keskiviikko, perjantai ja sunnuntai.

Aamulento Chiang Maista lähtee klo 7.15 ja laskeutuu Hua Hiniin klo 8.35. Hua Hinistä lähdetään kohti Chiang Maita klo 9.05 ja perillä Chiang Maissa ollaan klo 10.20.

Tuskin nyt sentään noin isolla lentävät?

Käykäähän ihmiset katsastamassa Chiang Maita nyt, kun siihen on tilaisuus. Chiang Mai on erilainen, edullinen ja ennen kaikkea muuta erittäin ystävällinen vierailijoitaan kohtaan. Sitä paitsi käyttämällä Hua Hinin aeropuertoa teet palveluksen sekä itsellesi että muille Hua Hinin asukkaille.

Se on kaikkien etu, että saadaan noita lentovuoroja juurtumaan Hua Hinin lentokentälle.

Päivitys: Ilmeisesti AirAsialla haluavat kokeilla, kuinka tästä jatketaan elokuun jälkeen, koska AirAsian nettisivuilta näkyy löytyvän 30 % alennuksella myytäviä lippuja Hua Hinin ja Chiang Main välille. Matkustusaika näkyy olevan 1.8.-30.9, mutta lippuja myydään alennuksella ainoastaan sunnuntaihin 24.7. asti, joten pidähän kiirettä, mikäli haluat omasi saada. Aikaa on tämä ja huominen päivä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: