+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kaupungintalolta tiedotetaan, että leijasurfaajat ja uimarit tullaan eristämään toisistaan yleisen turvallisuuden vuoksi Hua Hinin rannoilla.

Asia on edennyt sen verran, että lauantaina 4.3. ryhmä kaupungintalon ja alueellisen satamatoimiston väkeä kävi kaupunginjohtaja Nopphorn Wutthikulin johdolla rannoilla tutkimassa, mihin kohtaan leijasurfaajat voisi sijoittaa. Tutkimusretki oli seurausta kaupungintalolle tulleista lukuisista valituksista, joiden mukaan surfaajat ovat vaaraksi uimareille.

Tällä hetkellä Hua Hinissä toimii neljä kitesurfing -välineitä vuokraavaa ja lajia opettavaa yritystä. Jahka heidän kaikkien kanssa on keskusteltu, tullaan leijasurfaajille osoittamaan alueet rannan pohjois- ja eteläpäästä, joissa pääsevät harrastamaan lajiaan.

Leijasurfaus on laji, jossa toisinaan pääsee kokemaan lentämisen riemua.

Alueet tullaan sijoittamaan vähintään 50 metrin päähän rannasta ja lisäksi tullaan määrittelemään leijasurfaajien tarkat lähtö- ja paluupaikat, jottei uimarien turvallisuus vaaraannu.

– Leijasurfaus on ainakin Hua Hinin seudulla kasvussa ja lisää alan yrityksiä on tulossa, joten on tärkeää laatia niiden toimintaa koskevat säännöt nyt eikä vasta sitten, kun onnettomuus tai onnettomuuksia on jo tapahtunut, yksi tutkijaryhmän jäsenistä totesi.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: