+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Repussa oli n. 4.000 euroa käteistä.

Facebookissa julkaistavan Rao Rak Pattaya -sivuston mukaan tavaroiden joukossa oli myös naisen puhelin ja muuta arvotavaraa.

Turhasta julkisuuden kipeydesta ei vaatimatonta taksinkuljettajaa ainakaan voi syyttää, sillä julkisuuteen hän antoi ainoastaan kutsumanimensä Lek. Suomalaisturistikaan ei halunnut nimeään mihinkään julkaisuun, mutta ilmoitti kiitollisuutensa rehellistä miestä kohtaan, jonka piti tehdä salapoliisintyötäkin löytääkseen naisen, jonka reppu oli jäänyt hänen autoonsa.

Muisteltuaan hetken aikaa, mistä vaalea nainen oli hänen kyytiinsä noussut, oli lavataksimies käynyt kyselemässä lähialueen hotelleissa ja löytänyt tällä tavoin repun oikean omistajan. Reppunsa ja rahansa kuin ihmeen kautta takaisin saanut suomalaisnainen oli luonnollisesti ikionnellinen ja halusi samaan kuvaan kuljettajan kanssa.

Lavataksinkuljettaja, suomalaisturisti ja kadonnut reppu.

Nettikansa ylistää rehellistä lavataksaria, joka ei n. 145.000 bahtin edessä langennut kiusaukseen pitää rahat ja muut tavarat. Mikäli kuljettaja on ns. taksirenki eli ajaa jonkun toisen omistamaa autoa, niin summa todennäköisesti lähentelee hänen vuosiansioidensa määrää.

Joidenkin ehdotusten mukaan Pattayan kaupungilla pitäisi olla joku tunnustuspalkinto tai autoon kiinnitettävä tarra rehellisten taksinkuljettajien tunnistamiseksi.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: