+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisi on pidättänyt varkaudesta epäiltynä 41 -vuotiaan Pongdet Levtrakulin Pathum Thanissa keskiviikkoiltana 21.9.

Tapauksesta tekee mielenkiintoisen se, että Pongdet osui ensimmäisenä onnettomuuspaikalle auttamaan loukkaantuneita, mutta auttamisen sijaan varasti onnettomuuden toiselta osapuolelta kuuden miljoonan bahtin (n. 166.500 €) arvoisen Richard Mille 233 -rannekellon (pikkukuva) sekä timanttisormuksen. Mersua ei sentään vienyt.

Ylitarkastaja Boonlue Phadungthinin mukaan Pongdet oli tullut mopoineen onnettomuuspaikalle, jossa Mercedes-Benz -merkkisen henkilöauton kuljettaja oli U-käännöspaikalla törmännyt motoristiin Phun Sapin markkinatorin edessä myöhään illalla tiistaina 13.9. Auton kuljettaja oli jo auttamassa motoristia ja odotteli ambulanssin tuloa, joten Pongdet kertoi hänelle voivansa tarpeen vaatiessa tulla todistamaan tilanteesta onnettomuuspaikalla ja antoi tälle puhelinnumeronsa.

Kotoaan pidätetty Pongdet esittelee mersun takapenkiltä “löytämäänsä” arvokelloa ja timanttisormusta.

Kun motoristi oli saatu ambulanssilla matkalle kohti sairaalaa, joutui autolleen palannut mersumies toteamaan takapenkille jättämänsä laukun kadonneeksi. Siinä laukussa olivat juuri se arvokello sekä timanttisormus. Pongdetia ei näkynyt enää missään.

Autoilija soitti Pongdetin antamaan numeroon, jossa tämä vastasi ja sanoi ettei tiennyt mitään mistään laukusta tai sen sisällöstä. Tämän jälkeen hän ei enää vastannut myöhempiin puheluyrityksiin.

Ylitarkastaja Boonluen mukaan Pathum Thanissa kahvilassa töissä oleva Pongdet tunnusti kiinni otettuna varkauden. Hän oli päässyt vankilasta loppuvuodesta 2016 istuttuaan aiemmasta varkaudesta saamansa tuomion.

Kimi Räikkösellä on Richard Mille 50-04. Mediatietojen mukaan n. miljoonan dollarin arvoinen.

Tarinamme onnettomuuspaikalle saapuneesta laupiaasta samarialaisesta menee nyt tauolle muutaman vankilavuoden ajaksi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: