+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Laivasto ei ole kieltämässä bikinejä, mutta toivoo rannoillaan vierailevien ihmisten kunnioittavan thaimaalaista kulttuuria, laivaston tiedottaja tarkensi.

Myrsky laivaston vesilasissa alkoi, kun Quotidien de Thailande -nimiselle Facebook -sivulle ilmestyi kuva Koh Samae Sanin rannalta kyltistä, jossa yksiselitteisesti kiellettiin bikinien käyttö. No Bikini, siinä luki.Koh Samae San on laivastolle kuuluva saari Sattahipissä Chonburin provinssissa.

Laivaston tiedotuksesta vastaava vara-amiraali Pokkrong Monthatpalin ilmoitti kyseisten kylttien tarkoituksena olevan ainoastaan opastaa turisteja laivaston rannoilla suositeltavan etiketin suhteen. Hänen mukaansa laivasto ei suinkaan ole kieltämässä bikinien käyttöä.

Koh Samae Sanin asioita hoidetaan Sattahipin laivastoasemalla, jonka komentaja Yut (oik.) kuuluu Thaimaan Suomalaisen neuvonantajiin. Kuvassa meneillään neuvonpito Luckin kanssa.

– Ne kyltit on nyt poistettu ja tilalle tulee uusia kylttejä, joissa sama asia ilmaistaan hieman paremmin ymmärrettävässä muodossa, vara-amiraali kertoi.

Koh Samae San on laivaston alueilla sijaitseva turistikohde, jonne saa mennä rajoitetusti, jossa ei saa yöpyä, juoda alkoholia tai kokoontua metelöimään suurella joukolla. Myös ulkomaalaisilla on sinne pääsy hintaan 600 bahtia.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: