+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan poliisi teki ratsian kalliimman luokan kerrostaloasuntoon joulupäivän iltana ja pidätti paikalle uhkapeleihin kokoontuneet 18 ihmistä.

Ratsiaa johti Pattayan uusi poliisipäällikkö Kunlachart Kunlachai ja se alkoi klo 17. Poliisi ei kerro sen talon nimeä, jossa asunto sijaitsi, mutta kun kerrotaan ratsian katuosoitteeksi Pratamnak Soi 3, niin jokainen voi itse käydä päättelemässä, mikä kerrostalo on kyseessä. Vihje: kysykää Suomi -seuralta.

Pidätetyistä neljä oli miehiä ja 14 naisia. Kolme oli kasinon henkilökuntaa, 15 uhkapelaajia. Henkilökunta sai palkkaa 500 bahtia (n. 13 €) päivältä. Pelaajien oli maksettava 1.000 bahtin suuruinen sisäänpääsymaksu. Pelaamisesta veloitettiin erikseen sen mukaan, mitä kukin tahtoi pelata.

Pidätetyt vietiin Pattayan pääpoliisiasemalle, missä poliisi jatkaa tutkimuksiaan asunnon omistajan sekä peliluolan pyörittäjän selvittämiseksi. Poliisi ei tutkimusten tässä vaiheessa anna vielä mitään nimiä julkisuuteen.

Pelaaminen alkoi jo jokin aika sitten tässä kerrostalohuoneistossa.

– Heitä tullaan syyttämään useista eri uhkapelilakien alaisista rikoksista. Kyseessä oli miljoonaluokan uhkapelibisnes, kertoi päällikkö Kunlachart.

Toinen vastaan tuleva asia ovat sitten koronavirussäädökset. Poliisi huomautti tuollaisten kokoontumisten sekä ihmisten tulemisen ja menemisen olevan omiaan levittämään koronavirusta.

Vasta viime vuonna koronaviruksen leviäminen Rayongissa ja Chonburissa sijainneista laittomista uhkapeliluolista aiheutti useamman liikeyrityksen ja kauppaliikkeen sulkemisen tartunnoille altistuneiden henkilöiden vierailtua niissä. Taloudelliset tappiot viiden viikon sulkemisista olivat tilanteeseen täysin syyttömille yrittäjille mittavat.

Ja tästä lähdettiin jatkamaan pelejä poliisiasemalla.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: