+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan joukko kiinalaisia harrasti uhkapelaamista ja käytti huumeita kolmoskadulla sijaitsevassa karaokebaarissa.

Poliisin mukaan joukko kiinalaisia ei ollut ymmärtänyt poistua Tomorrowland Clubilta sen sulkiessa oviaan, vaan jatkoi juomista ja pelaamista, vaikka kello oli jo yli 2 yöllä. Poliisi sai ilmoituksen klo 02.30 aamuyöllä tiistaina 25.4.

Koska kyseessä oli ryhmä kiinalaisia, ilmoitettiin asiasta Immigration -poliiseille, joilta lähteminen kesti sen verran pitkään, että kiinalaiset olivat jo ehtineet maksaa laskunsa ja poistua paikalta poliisin tullessa. Jostain syystä kukaan ei tunnu “muistavan” mihin aikaan poliisi lopulta saapui Tomorrowlandiin.

Eipä jäänyt tästä keikasta poliisille muita todisteita kuin nuo tyhjät pullot. Joku on ilmeisesti juonut olutta näissä tiloissa?

Oli kello mitä tahansa, niin kaksikerroksiseen ja 10 karaoke -huonetta käsittävään klubiin lopulta ehtinyt poliisi sai saaliikseen ainoastaan tyhjiä olutpulloja ja pari siivoamatonta pöytää. Ei huumeita, niiden käyttämiseen tarvittavia varusteita eikä todisteita uhkapelistä.

Lähde siinä sitten jäljittämään “rikollisia”.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: