+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Ilmeisesti Phuketilla alkaa virkavaltakin kyllästyä näihin jatkuviin taksikähinöihin, sillä nyt lähti taksien ja minibussien kuljettajille sellainen viesti, että jatkossa ei sakoilla enää selviä.

Kerroimme eilen minibussien kuljettajista, jotka ovat jo alkaneet tarvita kirvestä asiakkaiden kanssa asioimiseen sekä siitä, että poliisi ei enää tyydy kirjaamaan tapahtumia ylös, vaan selvittää nyt ainakin tämän jutun pohjia myöten. Sen sijaan jätimme kertomatta, millaisen arvostelyryöpyn vain viikko sitten saatu nahkapäätös edellisestä taksijupakasta on saarella aiheuttanut.

Nyt on sitten otettu käyttöön vähän kovemmat otteet. Kaikki kolme Thepkrasattri Roadin jupakassa mukana olleet ja kuvissa kuljettajan virka-asussa näkyvät minibussin kuljettajat on hyllytetty kuuden kuukauden ajaksi. Nyt on puoli vuotta aikaa kaikessa rauhassa miettiä, mitä on tullut tehtyä ja kuinka phuketilaisten taksin ja minibussien kuljettajien tulisi käyttäytyä asiakkaita odotellessaan. Oltiin sitten turistien suosiman matkamuistomyymälän edustalla, muilta saarilta tulevien laivojen käyttämällä laiturialueella tai millä tahansa muulla taksitolpalla.

Tämä phuketilainen minibussin kuljettaja sai helmikuussa valtakunnallista julkisuutta yritettyään periä kyydittäviltään yli kolminkertaista ylihintaa.

– Rangaistus on tarkoitettu osoittamaan muillekin alueen taksinkuljettajille, että turistikohteena tunnetulla Phuketilla on maine, jota pitää varjella, kommentoi taksilupia myöntävän Phuket Land Transport Officen (PLTO) edustaja Kornphithak Asanasuwan rangaistusta.

Eikä tämä vielä jää tähän. Poliisi tutkii edelleen kumpi kuvissa kirveen kanssa heiluvista kuljettajista, Nattapon vai Piya, varsinaisesti iski Chanonia kirveellä päähän. Sen jälkeen katsotaan tuleeko syyte esim. murhan yrityksestä tai jostain muusta.

– Asian rikosoikeudellisen puolen selvittäminen on poliisin asia, PLTO:n Kornphithak sanoo, mutta meidän puolestamme tapaus on tämän ajokiellon antamisen jälkeen käsitelty.

Thalangin poliisi kuulee tänään torstaina 22.9. matkamuistomyymälän henkilökuntaa selvittääkseen tarkemmin kuka, mitä, häh?

Tekijänoikeussyistä tällä kertaa piirroskuva kahdesta eilen Thalangin poliisiasemalla oman selvityksensä tapahtumista antaneista minibussin kuljettajista.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: