+66 959 45 0901
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Kaikki Bangla Roadilla työskentelvät pyritään vast’edes testaamaan seitsemän päivän välein.

Testaukset mahdollistaa uusi kiinteä testausasema, joka otetaan tehokäyttöön välittömästi.

Uusi testausasema on avoinna joka ilta klo 19-23. Se sijaitsee Hollywood -yökerhon takana Soi Foodlandilla.

Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) pj. Weerawit Kreuasombat totesi testiaseman mahdollistavan kaikkien Bangla Roadilla työskentelevien säännöllisen testaamisen lisäksi vielä senkin, että jatkossa ei enää nähdä tilannetta, jolloin yhtenä iltana todetaankin 11 kadunvarren työntekijällä olevan koronavirustartunta.

Vaikka testaaminen onkin vapaaehtoista, vetoaa Weerawit kaikkiin työntekijöihin ja yrittäjiin kadun varrella jokaisen testeihin menemisen puolesta.

– Olemme jälleen kerran siinä tilanteessa, että meidän on tehtävä yhteistyötä voidaksemme taata niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin terveyden, hän totesi ja jatkoi sanomalla Bangla Roadin olevan merkittävä turistikohde ja tulolähde niin Patong Beachille kuin koko Phuketillekin. Siksi se on pyrittävä pitämään elossa.

Bangla Roadin käynnissä pitäminen on kaikkien yhteinen asia, viestittää PEBAn pj.

– Uuden testiaseman käyttämä pikatesti on FDA:n (Food & Drug Administration) standardien mukainen ja testaus on erittäin edullinen. Emme halua, että Bangla Roadilla työskentelevien veljiemme ja siskojemme palkka kuluu koronatesteihin, joten testin hinta on ainoastaan 40 bahtia (n. 1,10 €).

– Uskoisin sen olevan halvin hinta koko Thaimaassa koronatestistä tänä päivänä ja testaamisen lisäksi rahalla saa vielä ammattilaisten neuvoja koronaviruksen torjuntaan ja käytännön apua siltä istumalta, mikäli testitulos osoittautuukin positiiviseksi, hän sanoi.

Lopuksi Weerawit vielä muistutti, että kuvernööri tai CCSA voi yhdellä päätöksellä sulkea koko Bangla Roadin, mikäli virustartunnat eivät siellä pysy kurissa.

 

0 comments

%d bloggers like this: