+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

49 -vuotias Mr. Cho pidätettiin Pattayan kolmoskadulla sijaitsevasta kalliimman luokan kerrostaloasunnosta.

Poliisin mukaan Cho on houkutellut useita thaimaalaisnaisia hyväpalkkaiseen työhön hieronta-alan yritykseensä, mutta perillä luvatut “työt” ovatkin osoittautuneet prostituutioon pakottamiseksi. “Työpaikka” sijaitsee Busanissa, Etelä-Korean toiseksi suurimmassa kaupungissa.

Pattayan poliisin mukaan Cho on vain yksi monista ihmiskauppiaista, joita toimii Pattayan alueella. Chon pidätykseen johti kolmen Busanista pakenemaan onnistuneen thaimaalaisnaisen tekemä rikosilmoitus. Kaikki oli luvatun työpaikan sijasta pakotettu prostituutioon.

Naiset kertoivat vastanneensa Facebookissa näkemäänsä ilmoitukseen, jossa luvattiin hieronta-alan töitä Etelä-Koreasta. Maan Thaimaata huomattavasti korkeampi palkkataso toimii hyvänä houkuttimena työhön kuin työhön ja niin kaikki kolme olivat päätyneet prostituoiduiksi Busaniin.

Cho ei ollut lainkaan innokas esittelemään kasvojaan kuvaajalle.

Naisten kertoman mukaan Cho oli lyönyt heitä, takavarikoinut heidän passinsa ja fyysistä sekä henkistä väkivaltaa käyttäen pakottanut heidät myymään itseään. “Työsuhde” oli alkanut jo vuonna 2019 ja pakenemaan naiset pääsivät korealaisviranomaisten myötävaikutuksella. Thaimaahan päästyään he menivät yhdessä poliisin pakeille.

Cho itse oli päässyt pakenemaan Etelä-Korean poliisia Thaimaahan, jossa asettui asumaan Pattayalle. Kuulusteluissa hän on myöntänyt ihmiskaupan.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: