+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Jo nyt tiedetään varmuudella, että Sangwan Beachille rakennettu hotelli oli pystytetty ilman mitään lupia.

Alkuviikosta Koh Larnin saarelta hotellihuoneestaan kuolleena löydetty turisti on mahdollisesti kuollut kaasuvuodon seurauksena. Lopullisesti asia selviää vasta ruumiinavauksen tuloksena ja sen saaminen saattaa kestää jopa 90 päivää. Mikäli joku vertailee mielessään 90 päivän aikaa amerikkalaisiin poliisisarjoihin, joissa ruumiinavauksen tuloksia saadaan muutaman tunnin kuluttua siitä, kun vainaa on saatu tutkittavaksi, niin hänelle huomautettakoon, että amerikkalaisissa poliisisarjoissa myös autojen renkaat vinkuvat sorallakin.

Tähänastisissa tutkimuksissa on jo nyt havaittu hotellirakennuksen sekä sen sähkö- ja putkitöiden olevan määräyksiin nähden riittämättömiä, jopa vaarallisia. Edes hotellin rakenteet eivät ole riittäviä hotellikäyttöön.

Nyt mitataan vielä, onko hotelli rakennettu liian lähelle rantaviivaa nousuveden aikaan. Kaupungininsinööri Kiattisak Kongkewin mukaan purkumääräystä valmistellaan jo ja hotellin omistajataho tulee vastaamaan kaikista kuluista.

Pikukuvassa oleva hotelli, Lava Resort Sangwan Beachilla, ei suinkaan ole lajissaan ainoa. Parhaillaan käynnissä oleva viranomaistutkinta koskee useaa muutakin Koh Larnille luvattomasti rakennettua hotellikiinteistöä ja tämä on matkalaisen hyvä muistaa hotellihuoneita Koh Larnilta varattaessa. Rakennuslupaehdoille on olemassa hyvät syynsä, kuten tämä kuluneen viikon esimerkki valitettavasti osoittaa.

Marine Departmentin virkamies osoittaa kädellään rakennuksia, joiden epäillään tulleen rakennetuiksi rannalle ilman asiaan kuuluvia lupia Koh Larnilla.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: