+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Pitkän viikonlopun suuriin voittajiin ainakin ansaintamielessä kuuluu eittämättä vain 8 km päässä rannikosta sijaitseva Koh Larnin saari, jonka hotellien majoitustilat on buukattu aivan täyteen.

Turistivirta alkoi jo perjantaina 13.5, jolloin hotelleissa alettiin myydä “eioota” kyselijöille. Saarella on yhteensä 2.000 hotellihuonetta ja jo perjantaina siellä laskettiin olevan yli 10.000 turistia.

Hotelliyrittäjä Kanchananop Sukkhee kertoi Bangkok Postille kaikkialla olevan aivan täyttä.

– Osa ihmisistä jää tänne ostoksille, syömään ja uimaan, mutta viimeisellä lautalla heidän on pakko palata mantereen puolelle, mikäli haluavat kunnon yösijan löytää, Kanchananop kertoi.

Bali Hain sataman alueella tulee olemaan vilkasta tänä iltana.

Pahimpaan koronavirusaikaan Koh Larn oli täysin suljettu turisteilta jopa kahteen otteeseen ja se on tuonut saarelle bangkokilaisten keskuudessa maineen koronavapaana saarena, joka on paljon lähempänä Bangkokia kuin Koh Samed tai Koh Chang. Näin saaresta on sittemmin muodostunut kotimaan matkailijoiden ykköskohde Pattayan seudulla.

Tänä iltana (16.5.) onkin mielenkiintoista nähdä, miten tämä porukka pääsee saarelta pois ja koteihinsa illan viimeisillä lautoilla. Siinä ehkä pitää ottaa tiistain aamulautat avuksi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: