+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

On the road again. Thaimaansuomalainen suuntaa Koh Changille jo tänään 10.4. ja sieltä on luvassa matkapäiväkirjaa parin seuraavan päivän ajan.

Retkueemme kokoonpano on tuo tuttu Mörkö, Tarja, Luck ja Gizmo. Tukikohtanamme Koh Changilla tulee toimimaan Sofia Garden Resort, josta käsin koitamme keskiviikon, torstain ja perjantain aikana käydä tutustumassa kaikkeen siihen, mitä Koh Chang voi tänä päivänä matkalaiselle tarjota.

Koh Chang on paitsi Thaimaan toiseksi suurin saari, niin myös kätevän automatkan päässä Pattayalta. Sinne on hyvä poiketa muutaman päivän retkelle, jos siltä tuntuu.

Juuri tästä syystä teemme matkapäiväkirjan lisäksi myös juttua tulevan sesongin ensimmäiseen Pattayan Suomalaiseen Koh Changin tarjonnasta suomalaisturisteille tänä päivänä. Meri lienee keskeisin elementti Koh Changin matkalaisille, kun kerran saarella ollaan, mutta myös puolikesyn apinalauman saattaa kulkija tien päällä kohdata ja nimensä mukaisesti Koh Chang on myös elefanttien saari.

Saarella toimivista suomalaisyrittäjistä ainakin Jupe kuuluu jo poistuneen kotimaahan tältä sesongilta, mutta jos Huti on vielä maisemissa, niin hänet tavannemme torstaina ja onhan siellä muitakin. Etsinnässä on myös joku aivan sikakallis paikka heille, joille vain paras välttää, mutta muuten aiomme keskittyä ns. tavismatkailuun eli paikkoihin, joihin normaalibudjetilla varustetut ihmiset voisivat suunnata kulkunsa.

Ensimmäisen päivän tulosruutu jo huomisessa Thaimaansuomalaisessa. Pysykää kanavalla!

Tämmöistä pitkähäntävenettä on muuan n. nelivuotias tomera miehenalku kerran Krabilla kutsunut pätkähintaveneeksi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: