+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Helikin (pikkukuva) näkyy hieman laajentaneen.

Koh Changin -matkamme viimeinen vierailukohde oli Helin pitämä Ko Ko Mo, joka sijaitsee saaren itäpuolella, mutta Ko Ko Moon mentäessä pitää kääntyä vasemmalle ennen Salak Phetin kylää. Piskuinen baari on tunnettu hyvistä ruoka-annoksistaan, mutta tällä kertaa ne jäivät testaamatta, vaikka niitä mm. Tripadvisorissa kehutaankin.

Syy tähän on erittäin yksinkertainen: Heli kertoi meitä tervetulleiksi toivotellessaan, että hänellä on juuri tänään vapaapäivä, mutta “avataan nyt kumminkin tuo baari, kun tulitte noin isolla porukalla”. Isoksi luokiteltu porukkamme käsitti neljä henkilöä. Kotitalonsa terassilla puolisonsa kanssa istuskellut Heli näki meidän tulevan tontilleen, jonka toisessa reunassa baari sijaitsee.

Edellinen vierailumme Helin luona taisi olla talvella 2019-20 ja sen jälkeen on koronavuosista johtuen ollut hieman hiljaisempaa. Näiden vuosien aikana Ko Ko Mo näkyy laajentuneen; terassikatosta on levennetty niin, että sen suojiin on saatu yksi pöytä ja neljä asiakaspaikkaa lisää. Nyt niitä on baaritiskillä kolme, ruokailijoille 12 ja aurinkotuoleilla vielä kaksi.

Puutarhakasvit, jotka näkyvät “kadonneiden vuosien” aikana kasvaneen, tuovat tunnelmaa baarin ympäristöön.

Lähimpänä “ravintolapuolen laajennusosa”.

Jos oli Crazy Mojitossa kattava drinkkilista, niin on tuo baarimikkona toimiva Helin mieskin melkoinen velho. Caipirinhaa varten haki yrttejä omasta puutarhasta ennen kuin alkoi meille iltapäivädrinksuja rakentelemaan.

Mikäli lomalainen suunnittelee alkudrinkkejä ennen illallista, niin Ko Ko Mon terassi on siihen mitä oivallisin paikka. Huom! Paikka suljetaan klo 18, mikäli silloin ei ole asiakkaita.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: