+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Jos olet luontoihmisiä, niin Cha-Amissa sijaitseva Khao Nang Phanthurat Forest Park on kuin sinulle luotu.

Mikäli et ole, niin mietipä tätä: koko ihmiskuntaa ollaan hyvää vauhtia eristämässä paikoilleen omiin sopukoihinsa, joissa voi internetin välityksellä käydä kaupassa, elokuvissa ja vaikka ulkomailla, jos siltä tuntuu. Me emme enää liiku kuten entisaikojen ihmiset ja tulevaisuuden ennustukset lähinnä pingviiniä muistuttavista ihmisistä alkavat hiljalleen toteutua.

Mutta puhutaan Khao Nangin Forest Parkista. Sen täytyy olla yksi parhaiten hoidettuja puistoja koko Thaimaassa. Semmoisella pieteetillä sitä hoidetaan. Eikä matkaakaan kerry Hua Hinistä kuin noin puoli tuntia.

Perillä odottavat maisemien lisäksi lukuisat lenkki- ja kävelypolut sekä näköalapaikat, joista on mahtavat näkymät Cha-Amiin ja sitä ympäröiville alueille. Alueella voi tehdä myös kiinnostavan pyöräretken.

This slideshow requires JavaScript.

Lyhin kävelyreitti vie kulkijan Nang Phanturatin pyhätön ja krematorion kautta näköalatasanteelle, josta on upeat näkymät Cha-Amin rannalle. Sen kävelee ehkä 15 minuutissa.

Paikka on hyvin opastettu ja lisäksi sieltä löytyy pieni kahvila ja eräänlainen infopiste. Taimitarhakin paikalta löytyy.

Mikäli haluat yöpyä alueella, on siitä sovittava etukäteen puiston toimiston kanssa. Omat teltat mukaan.

Tarkempia tietoja paikasta yhteystietoineen löydät täältä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: