+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Ihmettelin tuossa kesäkuun lukijamääriä laskeskellessa sitä, että teitä oli kesäkuussa enemmän kuin toukokuussa. Ihmettelin sitä siksi, että perinteisesti Thaimaansuomalaista luetaan eniten tammi-helmikuussa ja vähimmillään lukijamäärät ovat kesä-heinäkuussa.

Mutta ei tämän vuoden kesäkuussa, jolloin Thaimaansuomalaisen sivut kiinnostivat yhteensä 84.308 kertaa. Tämä muistutti mieleen sen, että miljoonan lukukerran raja rikottiin viime lokakuussa ja näillä lukijamäärillä 1,5 miljoonaa taitaa mennä rikki jo tämän kuukauden aikana. Saataisiinkohan me kahden miljoonan lukukerran raja rikki vielä tämän vuoden puolella?

Yhtä kaikki, kesäkuun aikana teitä näkyvät kiinnostaneen Thaimaan turismia koskevat päätökset ja suosituin kolmen kärjessä -otsikoista oli

ja hyvänä kakkosena paikallisen matkailuelinkeinon ahdingosta kertova

Kolmanneksi ylsi yllättäen vasta 26.6. julkaistu

Me seuraamme näitä eniten luettuja juttuja siksi, että voidaksemme tehdä entistä parempaa lehteä tulee meidän tietää, mikä lukijoita kiinnostaa.

Mainostajien puolella, jos Hans Lankaria ei lasketa, eniten klikkauksia saivat jälleen kerran ensin Hua Hinin ja sitten Pattayan Suomi -seurat ja kolmanneksi eniten klikattiin Radio Mäkelää.

Se on sitten heinäkuu ja se aika vuodesta, jolloin meilläkin lähdetään lomille. Tänä kesänä ei tulla Suomeen, vaan loma vietetään tiukasti Etelänavalla, kuten Gizmo mökkipaikkakuntamme on nimennyt. Mökki sijaitsee n. 15 km Nawan kylästä etelään Sakon Nakhonin provinssissa, josta itsekin olen lähtöisin. Lomailumme on sellaista, että minä juoksen sukulaisia tapaamassa ja ukko istuskelee läppärinsä kanssa mökin kuistilla. Saattaa viihtyä siinä koko päivän, ellen patistamalla patista miestä mukaan kauppoihin tai johonkin tapaamiseen. Kiltisti tuo on kumminkin aina lähtenyt, lomalla kun ollaan.

On tullut aika toivottaa hyviä lomapäiviä ja kaunista kesää teille kaikille. Kokemus on osoittanut, että ihminen tarvitsee vuosittain edes jonkinlaisen irtioton arjesta.

Luck

P.S. Thaimaansuomalainen ilmestyy lomamme aikana entiseen malliin. Siitä pitävät mökin kuistin kalustukseen kuuluvat mies ja läppäri huolen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: