+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Walking Streetillä ilmenneitä epäkohtia käsiteltiin 14.3. kokouksessa, johon ottivat osaa kaupungintalon, poliisin ja paikallisten yritysten edustajat.

Kaupungintalo haluaisi vähentää Walking Streetillä päivystävien mopotaksien määrää ja siirtää ne jonnekin lähialueille. Tämä on seurausta kaupungintalolle tulleista valituksista kävelykadulla ajelevista mopotakseista.

Muita valitusten aiheita ovat olleet liian agressiiviset sisäänheittäjät, ravintoloiden ja baarien henkilökunnan mopot, joita on Walking Streetin sivukaduilla pysäköitynä aivan liian paljon sekä tupakoimattomia häiritsevä tupakointi. Aiheista keskusteltiin, mutta välitöntä ratkaisua näihin ei saatu.

Kapeille sivukaduille pysäköidyt mopot haittaavat ihmisten kulkemista. Arkistokuva.

Lisäksi Walking Street tuottaa valtavat määrät jätettä päivittäin. Thaimaan lakien mukaan jokaisen baarin ja ravintolan on suljettava ovensa viimeistään klo 2 aamuyöllä, joten roska-autot tulevat 16.3. alkaen Walking Streetille aamukolmelta, jolloin viimeisetkin yökukkujat ovat sieltä poistuneet.

Kaupungintalolla on kiire saada asiat toimimaan sujuvasti niin Walking Streetillä kuin esimerkiksi TreeTownissakin ennen kuin kiinalaiset alkavat tosissaan vyöryä Pattayalle. Nyt nähty on vasta alkua, kaupungintalolla uskotaan.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: