+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan kaupunki käyttää onnistuneesti läpivietyä Fireworks Festivalia perusteluinaan sille, miksi Pattayasta tulisi tehdä pilottikohde baarien ja pubien vapaan aukiolon kokeilulle.

Kaupungin kampanja alkoi heti Fireworks Festivalin jälkeen lähetetyllä lehdistötiedotteella, jonka on allekirjoittanut kaupunginjohtaja Sontaya Khunplume.

“Pattaya Fireworks Festival toi kaupunkiin lukuisia turisteja ulkomailta, Bangkokista ja lähiprovinsseista. Tapahtuma onnistui yli kaikkien odotusten. Ihmismäärästä huolimatta me kykenimme pitämään huolta turvavälien noudattamisesta, hengityssuojainten käyttämisestä, kuumemittauksista ja kaikista muistakin koronavirusmääräysten mukaisista varotoimenpiteistä”, tiedote alkaa.

Tiedote oli vasta alkua kampanjalle, jonka aikana Pattayan kaupungintalolta lähestytään lukuisia viranomaisia erilaisin tiedottein, kyselyin ja hakemuksin. Yhteydessä ollaan kaikkiin korona-asioista ja luvista päättäviin viranomaisiin CCSA:sta alkaen. Kampanjan tavoitteena on saada baarit, pubit ja muut iltaviihdepaikat auki Pattayalla viimeistään uudeksi vuodeksi.

Jokohan jo uudeksi vuodeksi saataisiin lisää tällaisia hetkiä Pattayallekin?

Onnistuneesti läpiviedyn Fireworks Festivalin lisäksi Pattaya vetoaa kaupungin maineeseen tunnettuna matkakohteena sekä kaupunkilaisten korkeaan rokotusasteeseen.

Virallisesti CCSA on päättänyt harkita uudelleen baarien aukioloa vasta 16.1.2022, mutta päätöksessä on pienoinen porsaanreikä, josta Pattaya nyt haluaa ottaa kaiken hyödyn irti. Siinä nimittäin sanotaan “aiemman ajankohdan olevan mahdollinen avaamiseen hyvin varautuneille yrityksille”. Missään tosin ei ole minkäänlaista mainintaa siitä, millainen tuo varautuminen voisi olla.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: