+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan kaupunginjohtaja on ottanut kantaa spekulaatioihin kaupungin täydellisestä sulkemisesta.

Kaupunginjohtaja Sontaya Khunplume (pikkukuva) myönsi koronavirustilanteen Pattayalla pahentuneen.

– Testeissä on alkanut esiintyä entistä enemmän positiivisia tuloksia, erityisesti Omicron -varianttia Pattayan ja Banglamungin alueilla. Siitä huolimatta en vielä usko meillä olevan aihetta koko kaupungin täydelliseen sulkemiseen, mutta joitain yksittäisiä liikeyrityksiä tai virastoja voidaan joutua sulkemaan, hän kommentoi.

– Lähinnä sulkeminen voi tulla kysymykseen sellaisten yritysten kohdalla, jotka toistuvasti rikkovat koronamääräyksiä tai jos jossain virastossa havaitaan tartuntarypäs, kaupunginjohtaja jatkoi.

Pattaya toimii edelleen lähes normaalisti, mutta korkeintaan puolella teholla.

– Jokaisen ravintolatyöntekijän, esiintyvät taiteilijat mukaan lukien, tulee tehdä koronatesti päivittäin kunnes toisin ilmoitetaan. Asiakkaille on oltava tarjolla pikatestimahdollisuus ja heidän on osoitettava pyydettäessä korkeintaan 72 tuntia vanha koronatestitulos rokottuneisuudesta tai rokottamattomuudesta riippumatta, Sontaya tarkensi.

Hän kertoi kaupungin puolesta tarjolla olevan ilmaisia koronatestauspaikkoja eri puolilla kaupunkia homman helpottamiseksi.

Lisäkysymykseen baarien tai rantojen sulkemisesta kaupunginjohtaja vastasi tiistaina 4.1, ettei sellaisia suunnitelmia ole.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: