+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Maanantaina 11.10. aamuyön tunteina tehty ratsia Nongpruen alueella sijaitsevaan karaokebaariin poiki pidätykset 27 asiakkaalle ja baarimikolle.

Poliisi toimi saamansa vihjeen perusteella. Vihjeessä sanottiin baarin rikkovan mm. alkoholin tarjoilukieltoa, ulkonaliikkumiskieltoa, kokoontumiskieltoa ja muutamaa muutakin koronavirusrajoituksiin liittyvää säädöstä. Poliisin tarkastusryhmä lähti yhden maissa maanantaiaamuna majuri Chainarong Chai-inin johdolla katsastamaan, mikä on meininki Nongpruessa siihen aikaan yöstä.

Soi Pattaya Tai 4:llä sijaitsevassa baarissa olikin täysi meininki päällä poliisien saapuessa paikalle. Soitto soi ja laulu raikui samaan aikaan, kun alkoholijuomia tarjoiltiin kuin vanhoina hyvinä aikoina konsanaan. Huumeita tai esimerkiksi laittomia aseita ei sentään löytynyt.

Paikalta tavattu juhlayleisö vietiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi ja jatkotoimenpiteitä varten.

Bangkok Postin kuvista, joihin meillä ei tällä kertaa ole julkaisulupaa, päätellen pidätettyjen joukossa on sekä paikallisia että ulkomaalaisia vapaamman laintulkinnan edustajia.

Tältä se yleensä näyttää, kun juhlat siirtyvätkin poliisin tiloihin. Kuva Chonburin provinssissa yksityiseen bilehuvilaan tehdyn ratsian jälkimainingeista.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: