+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan poliisi on takavarikoinut kannabistuotteita ja sähkötupakoita myyvän automaatin Koh Larnin saarella.

Automaatti löytyi Na Baanin laiturilla sijaitsevan ravintolan edestä. Laitteen kyljessä oli sen käyttöohjeiden lisäksi nettiosoite www.Hashtag-th.com, josta sai tilata automaatista löytyviä tuotteita internetin kautta.

Kukaan ei kysyttäessä ilmoittautunut myyntiautomaatin omistajaksi, joten poliisit takavarikoivat laitteen uskoen sen omistajan jossain vaiheessa tulevan kyselemään omaisuutensa perään.

Poliisi löysi automaatin paikallisilta asukkailta saamansa vihjeen perusteella. He olivat huolissaan siitä, että laite oli lasten ulottuvilla.

Onpa Thaimaassa tarjolla lapsillekin…

Olkoonkin, että kannabistuotteiden myynti on Thaimaassa nyttemmin laillista, niin Terveysministeriö on loppuvuodesta 2022 kieltänyt kannabistuotteiden myynnin automaateissa. Sähkötupakat ovat yksiselitteisesti laittomia Thaimaassa.

Uusi Thaimaan kannabislakeja korjaileva lakiesitys on ollut maan parlamentissa vireillä jo seitsemän kuukautta, mutta tuntuu olevan näin vaalien alla niin kuuma peruna, että kansanedustajat eivät uskalla siihen koskea. Edustajainhuone kun tuppaa aina muuttumaan päätösvaltaa vailla olevaksi kansanedustajien pakoillessa äänestyksiä.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: