+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Osa Pattaya 2nd Roadista muutetaan kaksisuuntaiseksi Pattaya Music Festival -viikonloppujen ajaksi.

Kaksisuuntaista liikennettä ehdittiin jo kokeilla perjantaina 17.2, kun oranssinväliset keilat ilmestyivät liikenteenjakajiksi Pattaya Klangilta Pattaya Nualle ulottuvalle katuosuudelle. Tai Central Pattaya Roadilta Delfiiniliikenneympyrään toisin sanottuna.

Syynä tähän on se, että maaliskuun viikonloppuina täytyy rantakatu sulkea, koska musiikkifestivaalien kaksi esiintymislavaa sijoitetaan rantakadulle soi 4:n ja Central Roadin (Pattaya Klang) kohdille. Liikennekokeilua johtaneen poliisimajuri Jeerawat Sukontasubin mukaan väliaikainen kaksisuuntaisuus kakkoskadulla sujui ongelmitta.

Hyvän jonon ovat tuonne normaaliin menosuuntaan saaneet aikaan. Ongelmitta.

Kakkoskatu on ennenkin ollut kaksisuuntainen, mutta kokonaan yksisuuntaiseksi se muutettiin vuonna 2002, jolloin tehtiin se ratkaiseva virhe, että rantakatu ja kakkoskatu laitettiin kulkemaan yksisuuntaisina vääriin suuntiin. Miettikää itse, kuinka paljon sujuvampaa liikennöinti olisi rantakadulta Nakluaan tai Pattaya Nualle ja kuinka paljon helpommin Nakluasta ja Pattaya Nualta pääsisi ajamaan kohti keskustaa, mikäli yksisuuntaisuudet kulkisivat päinvastoin kuin nyt.

Meidän ulkomaalaisten ei auta mennä täkäläisiä näissä liikennesuunnitteluasioissa neuvomaan, mutta toivotaan edes jonkun saavan ahaa -elämyksen kakkoskadun kaksisuuntaisuuden aikana.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: