+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Jotta Thaimaansuomalaisen lukijamäärien kasvusta saisi selkeän käsityksen, niin lähdetään niinkin kaukaa kuin kesäkuusta 2017, jolloin meillä oli 13.114 lukijaa. Taisi olla huhtikuuta 2018, kun toteutimme sivujen ulkoasun uudistuksen ja niinpä meillä kesäkuussa 2018 olikin sitten jo 18.320 lukijaa. Nyt, kesäkuussa 2019, voidaan todeta kasvuvauhdin maltillistuneen. Tänä vuonna teitä oli 20.096 ja lukukertoja kertyi kesäkuulle huimat 37.526.

Käyttämämme WordPress -julkaisualusta antaa meille mahdollisuuden tutkia tarkemmin sitä, mikä ihmisiä tässä julkaisussa kiinnostaa eli toisin sanoen, millaisen sisällön suuntaan meidän jatkossa kannattaa tätä julkaisua kehittää. Viimeistä 30 päivää koskeva tilasto on tosin aika epäreilu kuukauden viimeisellä viikolla julkaistuja juttuja kohtaan, sillä ne ehtivät kerätä klikkauksia alle viikon ajan, kun taas alkukuusta julkaistuilla jutuilla on paljon enemmän aikaa vastaavaan. No, niiden loppukuusta julkaistujen juttujen vuoro tulee sitten seuraavan kuukauden tilastoissa. Joka tapauksessa, tässä kesäkuun 2019 kaksi eniten kiinnostanutta juttua Thaimaansuomalaisen nettisivuilla:

Otsikolla “Onko tässä mitään järkeä” julkaistu juttu siitä, kuinka vaikeaa suomalaisen miehen on saada sekä Suomessa että Thaimaassa rekisteröidysti vihitty aviopuolisonsa Suomeen samaan aikaan, kun passittomia, viisumittomia, paperittomia, kielitaidottomia, rahattomia ja asunnottomia “pakolaisia” toivotetaan tervetulleiksi tuhansittain. Mikäli artikkeli meni sinulta ohi, niin sen voi lukea täältä.

“Thaimaan kätketty aarre” puolestaan oli upea videoreportaasi paikasta, jota ulkomaalaiset eivät vielä juurikaan tunne. Käyhän katsomassa www.thaimaansuomalainen.com/thaimaan-katketty-aarre

Mainoksista yhtä tarkkaa tietoa

Mainostajien on tärkeä tietää, kuinka monta kertaa sivuillamme olevista bannereista on siirrytty heidän sivuilleen. Heille voimme kertoa klikkien määrän kahdelta viime päivältä, viime viikolta, viimeksi kuluneelta kuukaudelta tai vuosineljännekseltä ja myös koko vuoden klikkimäärät ovat saatavilla, sillä mainossopimuksia tehdään mieluiten vuodeksi kerrallaan. Tässä mainostajien viiden kärki kesäkuulta 2019:

  1. Facebook.com viittaa paitsi siihen, että nuo sponsoroidut artikkelit näkyvät toimivan aika hyvin, niin myös siihen uuteen linkkiin MaijaGizmon Facebook -sivuille.
  2. Hans Lankari valtasi jokunen aika sitten sivujemme yläosassa näkyvän superbanneripaikan ja se näkyy jo nyt kakkossijan muodossa.
  3. Siam Oriental Rental Service puolestaan luopui superbannerista äskettäin, mutta siitä huolimatta vielä kolmossija kesäkuun klikkimäärissä.
  4. VPN-Suomen kestosijoitus joka kuukauden viiden joukossa kertoo suomalaisten kiinnostuksesta heidän tarjoamiinsa palveluihin. Tästä on toimitukseenkin tullut jonkin verran kyselyitä ja lukijapalautetta.
  5. Hua Hinin Seudun Suomalaisten banneri puolestaan osoittaa, että pienikin voi joskus olla kaunista myös näissä hommissa.

Tulee olemaan todella mielenkiintoista nähdä, mitä heinäkuu 2019 tuo tullessaan, mutta sitä odotellessa haluan käyttää tämän tilaisuuden hyväkseni ja toivottaa kaikille lukijoillemme hyvää alkanutta kesää ja eiköhän mekin sinne Suomeen vielä heinä-elokuussa kömmitä, jahka ensin saadaan kaikki valmiiksi täällä Thaimaan -päässä. Kiitos kuluneesta kuukaudesta!

Kesäterveisin,

Luck

P.S. Seuraavaksi meillä aletaan jännittää sitä, koska miljoonan lukukerran raja ylitetään.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: