+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Käärmeen puremaksi joutunut naisasiakas sanoo ostoskeskuksen johdon kieltäytyneen ottamasta mitään vastuuta siitä, että ostoskeskuksen tiloihin on jostain päässyt kyykäärme.

Miten tuommoinen voi olla edes mahdollista? Kyykäärme luikertelemassa vapaana keskellä Bangkokia? Mistä se on sinne tullut?

Facebook -kirjoituksessaan Tharathip Samart keroo kävelleensä viime perjantaina 29.7. pysäköintihallista kauppa-alueen ulko-ovelle Bangkaessa, läntisessä Bangkokissa. Kauppakeskuksen nimeä hän ei kirjoituksessaan mainitse, kunhan kertoo kyseessä olleen erittäin tunnetun kauppakeskuksen.

Kirjoituksen mukana on kuvat kuolleesta käärmeestä sekä hänen turvonneesta jalastaan todisteina tapahtuneesta. Tharathip kertoo joutuneensa itse tappamaan käärmeen sen purtua häntä, koska paikalla ei ollut ainuttakaan kauppakeskuksen turvamiestä autoja vartioimassa, pysäköintiä ohjaamassa tai häntä auttamassa.

Tharathipin itse tappama käärme Facebook -kirjoitukseen liitetyssä kuvassa.

Nainen kertoo raportoineensa tapauksesta kauppakeskuksen informaatiopisteeseen, mutta sieltä oli ainoastaan neuvottu hänet lähimpään mahdolliseen paikkaan ensiapua saamaan. Kyyti sairaalaan sentään järjestyi kauppakeskuksen puolesta, mutta ambulanssia sieltä ei tilattu, Tharathip kertoi Facebook -päivityksessään.

Kaiken kukkuraksi hänet jätettiin yksin sinne sairaalaan ja sairaalalaskukin jäi hänen maksettavakseen.

Kuultuaan, että joutuisi jäämään muutamaksi päiväksi sairaalaan tarkkailtavaksi, otti asiakas yhteyttä kauppakeskukseen, jossa vastattiin tylysti, että kauppakeskus ei omistanut naista purrutta käärmettä eikä näin ollen ollut millään tavalla korvausvelvollinen tapahtuneesta. Tharathipin sanottua, että hän siinä tapauksessa tekisi asiasta julkisen hänelle vastattiin hänen voivan tehdä aivan mitä haluaa, mutta koska kauppakeskus ei omistanut käärmettä eikä ollut sitä tiloissaan kasvattanut, niin he eivät ota tapahtuneesta mitään vastuuta.

Käärmeen pureman aiheuttama turvotus näkyy selvästi tässä sairaalassa otetussa kuvassa.

Sitä paitsi asiassa päätösvaltainen kauppakeskuksen päällikkövirkailija oli lomalla.

Asiaa kommentoinut Bangkokissa hyvin tunnettu lakimies Decha Kittiwitthayanan totesi tapauksen sattuneen kauppakeskuksen alueella eikä kauppakeskus näin ollen voinut mitenkään väistää vastuutaan tapahtuneesta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: