+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tulin viime kuussa kirjoittaneeksi, että Thaimaansuomalainen on viime kuukausien 35.000 lukijan myötä siirtynyt aivan uudelle tasolle entiseen verrattuna. Vähänpä tiesin.

Joulukuussa 2019 teitä oli nimittäin 41.282, mikä on Thaimaansuomalaisen kaikkien aikojen ennätys. Lukukertoja kertyi 62.858. Tässä aletaan kohta olla aika varteenotettavan median palveluksessa.

Se edellinen ennätys syntyi joskus vanhan Mediatalon vuosina, kun Ilta-Sanomat siteerasi Thaimaansuomalaista jonkun WinCapita -juttusarjan yhteydessä. Niinä vuosina Pattayalla asui paljon “Winkkareita” ja Gizmo teki aiheesta yhteistyötä niin Ilta-Sanomien kuin MTV:n 45 minuuttia -ohjelmankin kanssa. Jonkun journalistipalkinnonkin ne siitä saivat.

Mutta aasiaan:

Eniten teitä näytti viime kuussa kiinnostaneen millaisen joululahjan Thaimaan hallitus antoi kaikille tämän maan asukkaille alennettujen tietullimaksujen ja junalippujen muodossa. Juttu julkaistiin otsikolla Hallituksen joululahja Thaimaan asukkaille.

Toiseksi suosituimmaksi nousi Koh Samuin matkailua koskeva Hiljainen on kylätie Koh Samuilla -juttu ja kolmanneksi pääkirjoitus, jossa käsiteltiin bahtin kurssia ja etenkin sen tulevaisuuden näkymiä otsikolla Bahtin kurssi ja Iiro Viinanen.

Banneripuolella Hans Lankari superbannereineen edelleen jyrää kaikki mennen tullen ja tulee olemaan jännitävä nähdä, kuinka Koh Samuin superbanneri tulee vertailuissa pärjäämään.

Normaalibannereista eniten klikattiin Hua Hinin Seudun Suomalaisia, toiseksi eniten VPN -Suomea ja kolmanneksi Pattaya Suomi -seuraa. Kestosuosikki River Hotelli on joukosta poissa lähinnä siksi, että Jampalla on hotellillaan aivan täyttä eikä banneria sivustolla enää ole. Eiköhän tuo palaa, kun kevät koittaa.

Haluan tässä yhteydessä kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille menestyksekästä ja antoisaa vuotta 2020. Tehdään lisää ennätyksiä yhdessä.

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: