+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Jomtienin rannalla ollaan kohennustöiden ykkösvaiheen osalta valmiita vuoden loppuun mennessä.

Johtaja Eakaraj Kantaro rannan kunnostustöistä vastaavasta Italian Thai Development Plc:stä kertoi töiden olevan aikataulustaan jäljessä siksi, että veneiden vesillelaskupaikkojen ympärillä on täytynyt tehdä erityisjärjestelyjä, jotta veneyrittäjät saavat kalustonsa aamuisin häiriöttä veteen ja illalla taas takaisin ylös.

Toinen töiden edistymistä hidastanut tekijä ovat olleet tämän syksyn runsaat sateet. Kunnostustöiden sijaan on toisinaan pitänyt olla estämässä rantahiekan valumista mereen, kuten Pattayalla on rankkasateiden seurauksena taipumus tapahtua.

Kaikesta tästä huolimatta ensimmäinen 2,7 kilometrin pätkä Jomtienin rantaa on kunnostustöiden osalta valmis 1.1.2023 mennessä, hän vakuutti. Sen jälkeen työt jatkuvat kakkosvaiheen merkeissä Jomtien Beach Soi 11:n kohdalta Dongtanin rannan mutkaan.

Ei tarvita kummoistakaan rankkasadetta, kun Pattayan ja Jomtienin rantakadut jo tulvivat ja rantahiekka alkaa suunnata kohti merta.

Ollaanko nyt jälleen kerran tilanteessa, jossa kunnostus- ja korjaustöitä tehdään parhaaseen mahdolliseen sesonkiaikaan tällä kertaa Jomtienin rannan paraatipaikalla? Mistähän Pattayallekin saataisiin sellainen määräys, että kaikkien julkisten töiden tulee olla valmiina marraskuun alkuun mennessä tai sitten ne keskeytetään koko sesongin ajaksi?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: