+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Nettikauppa JD Central osoitteessa www.jd.co.th ilmoitti maanantaina lopettavansa kaiken toimintansa Thaimaassa 3.3. mennessä.

Facebook -sivuillaan julkaistun ilmoituksensa mukaan yhtiö lopettelee toimintojaan siten, että ensimmäisenä suljetaan JD Central Official Store. Se ottaa vastaan viimeiset tilauksensa 15.2. klo 23.59. Muitakin myyjiä kuin JD Central Official Storen käsittävä sivusto ottaa viimeiset tilaukset vastaan 3.3. klo 23.59.

Asiakaspalvelun ilmoitetaan jatkuvan 31.3. saakka, jonka jälkeen thaimaalaiset sivut sulkeutuvat. Puhelimitse JD Centralin asiakaspalvelua voi tavoitella maaliskuun aikana klo 9-18 numerossa 02 030 4599 ja sähköpostitse osoitteessa cs@jd.co.th

Jakelupalvelu toimii luonnollisesti 3.3. jälkeen niin pitkään, että määräaikoihin mennessä tulleet tilaukset on saatu toimitettua asiakkaille.

Hyvistä kampanjoista huolimatta JD Central ei oikein koskaan lähtenyt kunnolla käyntiin. Thaimaalaiset ovat Lazada -kansaa.

Asiakkaiden keräämät JD -bonuspisteet ja alennuskupongit ovat käytettävissä 3.3. saakka. Toiminnan lopettaminen ei vaikuta myytyjen tuotteiden takuuaikoihin.

Nettikauppa JD Central perustettiin vuonna 2018. Sen takana ovat Thaimaan Central -ostoskeskuksista tuttu Central Group sekä kiinalainen nettikauppajätti JD.com. JD Central valittiin Thaimaan parhaaksi nettikauppajärjestelmäksi vuonna 2020 ja samana vuonna tuli vielä palkinto parhaasta nettikampanjastakin. Valinnat teki singaporelainen Marketing -lehti.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: