+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Yllätinpä eilen tuon ukonrahjukseni juttelemasta Espanjan ajoilta vanhan kaverinsa kanssa. Lasse on juuri nyt Phuketissa katsastamassa paikkoja ja laskemassa suomalaisyritysten määrää Phuketissa ja Krabilla. Ao Nangin lisäksi ohjelmaan kuuluvat ainakin Phi Phi -saaret ja mahdollisesti myös Koh Samui.

Itse en Lassea sen kummemmin tunne, mutta tiedän hänen tehneen lehtihommia Ruotsissa ennen kuin muutti Tallinnaan joskus 10 vuotta sitten. Toinen asia, mitä miehestä tiedän on se, että yhteistyöstä Thaimaan Suomalaisen puitteissa on noiden kahden kesken viritelty aiemminkin. Aivan sattumaa ei voi olla, että Lasse on Phuketissa juuri nyt.

Kaikki on kuitenkin vielä täysin auki ja saattaa hyvinkin olla, että me vielä heinäkuussa laitamme avoimen haun päälle sinne Phuketiin. Kyseessä olisi samanlainen homma, jota Ilpo Luoma-aho on viime kevään tehnyt Mae Phimissä ja Christina Korhonen Pattayalla. Hämäläisen Hannahan on siellä Hua Hinissä toiminut omien töidensä ohella jo vuosikausia.

Kevään mittaan on Thaimaan Suomalaisen juttujen ilmestymisaikataulu väkisinkin alkanut “suomettua”. Thaimaassa asuville lukijoillemme tämä tarkoittaa sitä, että kun aamun ensimmäinen juttu aiemmin ilmestyi viimeistään klo 9 Thaimaan aikaa, niin nyt se ilmestyy viimeistään klo 9 Suomen aikaa eli klo 13 Thaimaan aikaa. Julkaisuaikatauluihin on näin ollen alkanut tulla sellaista neljän tunnin viivettä talveen verrattuna, vaikka päivän viimeiseen juttuun mennessä saammekin aika hyvin aikataulua kiinni.

Ilmiö on sellainen, joka ei auta muu kuin hyväksyä, mikäli halutaan päiväntuore juttu päivän ensimmäiseksi uutisotsikoksi. Tämä pääkirjoitus on taltioitu jo 3.5. ja ajastettu julkaistavaksi 4.5, koska näiden kanssa ei ole niin päivän päälle.

Meitä silloin tällöin avustavat Mörkö ja Tarjakin olivat vappuna yhteyksissä aiheesta kesäristeily. Kesä kun koittaa vääjäämättä ennemmin tai myöhemmin, niin nyt on aika alkaa suunnitella, miten Suomen lyhyestä, mutta kauniista kesästä saa kaiken mahdollisen irti. Näistä tarkemmin kesäkuun pääkirjoituksessa. Varmaa on vain se, että Tuk Tuk -taksi Helsingissä kuuluu ohjelmaan. Mahdollisesti jonkun Thai -tapahtuman yhteydessä?

Hyvää kesän odotusta teille kaikille ja kiitos kuluneesta talvesta!

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: