+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Thaimaalainen nainen hyppäsi kuolemaansa torstaina 26.1. aamuyöllä riideltyään sitä ennen ulkomaalaisen miesystävänsä kanssa.

Poliisi epäilee naisen olleen humalassa ja päättäneen riistää hengen itseltään miesystävän kanssa käydyn riidan jälkeen. Hälytys Pattaya Tai Soi 24 -osoitteesta löytyvästä kerrostalosta tuli klo 1.30 torstaiaamuna.

Kuolemaansa hypännyt rouva Nichanan Bell oli 45 -vuotias ja kotoisin Nakhon Ratchasimasta. Sukunimestä ja rouvittelusta päätellen nyt taakse jäänyt ulkomaalainen miesystävä ei suinkaan ollut thaimaalaisen ensimmäinen.

Paikalle aamuyön tunteina saapuneet poliisi ja ensipelastajat löysivät kuudennen kerroksen parvekkeelta hypänneen rouva Bellin makaamasta kasvot ylöspäin kerrostalon pihalta. Hänellä oli yllään pelkät alusvaatteet.

Jälleen on yksi ihminen riistänyt hengen itseltään ties mistä syystä tässä ihmeellisten ihmiskohtaloiden kaupungissa.

Naisen kerrottiin vaurioittaneen maahan tullessaan kahta moottoripyörää. Hän sai useita vammoja raajoihinsa ja niskaansa.

Poliisi puhutti järkyttynyttä miesystävää sekä naisen ystävää. Miehen nimeä tai kansalaisuutta ei annettu julkisuuteen, mutta ystävättären mukaan Nichanan ja mies olivat olleet yhdessä 6-7 kuukautta. Pariskunta oli juuri palannut Pattayalle sen jälkeen, kun miesystävä oli myynyt oman talonsa kotimaassaan ostaakseen Nichananille auton ja talon Pattayalta.

Ystävätär kertoi Nichananin ja ulkomaalaismiehen ottaneen muutaman drinkin ennen asuntoonsa menoa. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin ystävätär oli kuullut kovan äänen, minkä hän oli arvellut aiheutuvan joidenkin ihmisten välisestä riidasta. Hän ei ollut kiinnittänyt asiaan enempää huomiota ennen kuin rakennuksen turvamies juoksi hänen peräänsä kertomaan ystävän pudonneen parvekkeeltaan ja makaavan nyt kuolleena pihalla.

Naapuri auttaa yhtä itsemurhaa yrittänyttä ensiapuun. Yleensä nämä itsemurhakandidaatit ovat joko täysin kuiviin imettyjä ulkomaalaisia miehiä tai thaimaalaisia naisia, joille ulkomaalainen mies on ilmoittanut, että “nyt loppui se rahan lypsäminen”.

Poliisit kehoittivat ensipelastajia toimittamaan Nichananin ruumiin Banglamungin sairaalaan ruumiinavausta varten.

Viranomaiset epäilevät hyppääjän pahoittaneen mielensä jostakin, mitä hänen ja miesystävänsä välillä oli sanottu tai tehty ja päättäneen riistää hengen itseltään. Asunnosta ei löytynyt minkäänlaisia merkkejä kamppailusta. Parvekkeelta löytyi laatikollinen olutta.

Ulkomaalaismiestä on kuultu, mutta häntä ei epäillä mistään. Järkyttynyt mies oli erittäin masentunut ja surullinen traagisten tapahtumien jälkeen.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: