+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Elokuu 2019 jää aikakirjoihin ennen kaikkea siksi, että meillä oli aivan mielettömän hyvä loma. Mutta oli teitä lukijoitakin 20.628, mikä on elokuulle todella hyvin. Lukukertoja kertyi 38.688.

Lukukerroista sen verran, että sen jälkeen, kun nämä Thaimaansuomalaisen nettisivut uudistuivat ja niin lukijamäärät kuin lukukertojenkin määrät kääntyivät jatkuvaan kasvuun, ollaan näillä näkymin tuossa vuodenvaihteen tienoilla tulossa tilanteeseen, jossa lukukertojen kokonaismäärä ylittää miljoonan rajan. Ehkä jo marraskuussa? Voitte olla varmoja, että ilmoitamme asiasta heti, kun näin tapahtuu.

Elokuun juttusuosikit liittyivät ainakin kolmen kärjessä osalta matkailuun. Luetuin juttu tuli Koh Samuilta, jossa paikalliselta matkailuväeltä pääsi homma jossain vaiheessa lähtemään lapasesta. Kakkosena tuli juttu hotellihuoneestaan kuolleena löydetystä suomalaismiehestä ja kolmanneksi luetuin oli matkailualan huolestuminen liian vahvasta bahtin kurssista. Meidän johtopäätöksemme tästä on se, että jatkossa täytyy keskittyä enemmän Thaimaan matkailua käsitteleviin uutisiin.

Myös mainostajien puolella näkyy banneriklikkien määrissä selvästi, että uusi sesonki on tulossa ja ihmiset miettivät jo tulevan talven kuvioitaan Thaimaassa. MaijaGizmon Facebook -sivuille johtava linkki sotkee näitä tilastoja sen verran, ettemme enää laske sitä mukaan näihin lukuihin, kun se ei edes ole mikään mainos. Sama pätee Radiomäkelään, joka myös olisi ollut kärkiporukassa, kun suomalaiset maailmalla näyttävät haluavan kuunnella suomalaisia radioasemia.

Mainoksista eniten klikattiin superbanneriaan kuukausittain uusivaa Hans Lankaria ja sitä seurasivat Pattayan ja Hua Hinin Suomi -seurojen bannerit. Kaikki antavat vastauksia kysymyksiin minne mennä ja mitä tehdä. Hans Lankari jopa kysymykseen missä asua?

Maailman suurin kyläkauppias Vesa Keskinen on hankkinut nimeä miljoonapilkkeineen ja muillakin tempauksilla, joten pidetään me tänä syksynä omat miljoonatalkoomme ja rikotaan se miljoonan lukukerran raja viimeistään marraskuussa. Tähän me tarvitsemme kavereiksi teitä lukijoita ja se on asia, mistä meidän ei tarvitse olla yhtään huolissamme. Jos tässä maailmassa johonkin voi luottaa, niin Thaimaansuomalaisen lukijoihin. Kiitos teille kaikille siitä!

Luck

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: