+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisi on antanut etsintäkuulutuksen kolmesta Kiinan kansalaisesta sen jälkeen, kun kirgisialainen nainen hyppäsi kuolemaansa pattayalaisen kerrostaloasunnon seitsemännestä kerroksesta perjantaina 16.9.

Etsintäkuulutettuina ovat Nin Wai Siu, 48, joka on Hong Kongin kiinalainen mies ja kaksi naista, Song Qianli, 32, sekä Rou Li, 27. Heitä etsitään epäiltyinä ihmiskaupasta ja siihen liittyvistä rikoksista. Etsintäkuulutus on seurausta kirgisialaisen Anara Seitalevan, 30, kuolemaan johtaneesta hypystä kerrostalon parvekkeelta Natcha Housing Estaten alueella Khao Thapaya Roadilla Keski-Pattayalla ja sen jälkeisestä etsinnästä ko. kerrostalohuoneistossa, jonka yhteydessä pidätettiin asunnon omistaja, Wang Gang, 45.

Tähänastisissa tutkimuksissa on selvinnyt Seitalevan tulleen Thaimaahan 15.7. saatuaan sitä ennen ystävänsä kautta tapaamaltaan kiinalaispariskunnalta tietoa matkailualan työpaikasta Pattayalla, josta maksettaisiin palkkaa 20.000 bahtia (n. 550 €) kuukaudessa. Suvarnabhumin lentokentällä Seitalevaa oli vastassa kiinalainen mies.

Suvarnabhumin lentokentällä voi nähdä monenlaisia kohtaamisia.

Bangkokissa vietetyn yön jälkeen mies lähti viemään naista kohti Chiang Raita, josta matka jatkui Laosin puolelle Chiang Saenin raja-aseman kautta. Laosissa kiinalainen otti uhriltaan passin pois ja pakotti hänet tekemään töitä puhelukeskuksessaan, jossa pyrittiin huijaamaan rahaa haaviin saaduilta asiakkailta. Kun kävi ilmi, ettei Seitaleva millään saanut “kauppoja” aikaiseksi, oli hänet pakotettu prostituutioon.

Heinäkuun 27. päivä oli sama kiinalaismies tuonut naisen takaisin Thaimaahan. He asettuivat Bangkokiin, missä Seitaleva edelleen oli pakotettu myymään seksipalveluja asiakkailleen.

Hän onnistui pääsemään pakoon 11.9, otti taksin Pattayalle ja pyysi apua saksalaiselta mieheltä, koska oli saksalaismiehen kertoman mukaan hänen naisystävänsä tuttava. Hän saikin jäädä saksalaismiehen asuntoon turvaan.

Aika karun näköinen ja niukasti kalustettu oli asunto, josta Seitaleva hyppäsi kuolemaansa.

Kukaan ei tiedä kirgisialaisnaisen vaiheista mitään sen jälkeen ennen kuin hän iskeytyi katuun hypättyään parvekkeelta 16.9.

Nyt Pattayan poliisi yrittää selvittää, mitä Seitalevalle tapahtui 12.-16.9. välisenä aikana ja koko Thaimaan poliisit etsivät kiinalaisia ihmiskauppiaita.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: