+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

The International Series Thailandin osakilpailu Black Mountain Golf Clubilla tuo jälleen kerran maailman huippugolfareita Hua Hinin seudulle 9.-12.3. 

Black Mountain Golf Club tarjoaa arvoisensa puitteet kisalle kuin kisalle. Kenttä on tunnettu mahtavista maisemistaan, haastavasta layoutistaan sekä loistavista olosuhteistaan kelillä kuin kelillä. Niinpä siellä on takavuosina pelattu mm. Asian Tourin finaalia jne.

International Series -pelaajat kostuvat tänä vuonna tunnetuista nimistä ja nousevista tähdistä. Ensinmainittuja edustakoot vaikka viime vuoden voittaja, amerikkalainen Sihwan Kim ja Thaimaan ikioma Kiradech Aphibarnrat. Jälkimmäisistä mainittakoon viime aikoina kovasti esillä ollu Berry Henson.

Sanovat Black Mountainia Thaimaan parhaaksi golf -kentäksi. Pattayan Siam Country Clubilla ollaan eri mieltä.

Pelejä pääsee kaikkina neljänä päivänä katsomaan maksutta ja vaikket itse pelaisikaan, niin päivä golf -kentällä ja -klubilla on leppoisa tapa viettää mukavaa ulkoilupäivää. Tulee liikuttuakin, jos lähdet seuraamaan kuinka jonkun valitsemasi pelaajan pelikierros etenee. Klubitalon suuri tulostaulu pitää katsojan hyvin ajan tasalla tapahtumista kentällä.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: