+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Kiitos teille kaikille siitä, että panitte sitten päreiksi kaikki lukija-, lukukerta- ja klikkausennätykset vuoden lyhyimmän kuukauden aikana. Minun on vaikea kuvitella, että tästä voisi enää maaliskuussa parantaa ja huhtikuussa alkaa jo muutenkin hiljetä. Mutta ehkä te taas kerran todistatte minun luulemiseni vääräksi?

Uusi lukijaennätys kirjataan lukemin 56.321 lukijaa ja lukukertoja tuli huikeat 78.419! Vertailun vuoksi: vuosi sitten helmikuussa vastaavat luvut olivat 22.742 ja 42.342. Käsittämätöntä!

Aloimme jo kuluneen kuukauden 25. päivä, kun 50.000 lukijan raja oli mennyt rikki, etsiä syitä lukijamäärien äkilliseen kasvuun. Etsimme vastausta kysymykseen “mitä tapahtui joulukuussa”, sillä silloin meidän lukijamäärämme nousi ensimmäisen kerran yli 40.000 lukijan.

Ainakin “osasyyllisiä” ilmiöön näyttävät olevan ne lukijat, jotka ovat jakaneet artikkeleitamme Facebookissa. Siitä suunnasta näkyy tulevan paljon kävijöitä näille sivuille. Erityiskiitos kaikille jakajille. Keep up the good work!

Toinen juttu on sitten se, että hyvä kuukausi saavutetaan aina jollain kiinnostavalla teemalla, joka poikii lähes itsestään siihen liittyviä juttuja. Helmikuun teema oli koronavirus ja siitä poikivat erityisilmiöt esimerkiksi urheilutapahtumiin ja matkailuun liittyen.

Joulukuun vastaava teema näkyy ollen bahtin kurssi ja siitä johtuva turistikato eri puolilla maata. Vähänpä silloin tiedettiin mistään koronaviruksesta.

Kolme suosituinta artikkelia helmikuussa olivat

sekä ministerin todellisista tunteista kertonut juttu otsikolla

Normaalibannereista kolme eniten klikkauksia saanutta olivat

  1. Suomi KP:n saama hurja suosio saa meidät ajattelemaan, josko näiden lehtihommien sijaan täytyisi sittenkin ryhtyä asekauppiaiksi.
  2. Hua Hinin Seudun Suomalaiset on kestomenestyjä, kuten myös
  3. Pattaya Suomi -seura

Mielenkiinnolla odotamme, miten äskettäin perustettu Cha-Amin Suomi -seura pärjää vertailussa, jahka sieltä banneri saadaan.

Kiitos vielä kerran teille kaikille kuluneen kuukauden mahtiluvuista. Tämä saavutus, jos joku, velvoittaa meidät yrittämään entistä enemmän. Luvassa on liikkuvaa kuvaa ja kehittymistä interaktiivisempaan suuntaan.

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: