+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

The Aquatique District Pattaya on toteutuessaan todellinen megaprojekti.

Toistaiseksi projekti on vasta suunnitteluvaiheessa eikä rakennustöitä ole vielä aloitettu, mutta Pattayan Suomalaisen saamien tietojen mukaan projektin takana olisi Asset World Corporation, jolta näitä suuremman luokan hankkeiden toteutuksia on kyllä ennenkin nähty.

Suunnitelman mukaan Aquatique District tulisi sijaitsemaan Pattayan rantakadun ja kakkoskadun välisellä alueella lähellä Hard Rock -hotellia, jonne näyttää koronatalven 2020-2021 aikana tyhjää tilaa tällaisen projektin tarpeisiin siunaantuneen.

Rantakadulle ovat piirustustaitoiset luonnostelleet tällaista näkymää.

Sitä tilaa todella tarvitaankin, sillä Aquatique District -kokonaisuus käsittää kaikkiaan viisi hotellia, jotka on nimetty jo tässä vaiheessa. Ne ovat JW Marriott, The Auto Graph Collection, Marriott Marquis -konferenssihotelli, Kimptons Hotel sekä erillään päärakennuskompleksista sijaitseva Vignette Collection.

Ostos-TV:ssä todettaisiin nyt, että “eikä siinä vielä kaikki”, sillä Aquatique Districtin muina aktiviteetteina mainitaan mm. “ennennäkemättömän suuri” ostoskeskus, akvaario, Lego Land, huvipuisto sekä terveyden ja hyvinvoinnin palvelukeskus.

Kaikki tämä kuullostaa ja näyttää oikein hienolta, mutta kuten sanottua, kyseessä on vasta suunnitelma, jonka toteutusaikataulusta ei vielä ole mitään tietoa.

Tässäkö uusi Pattayan maamerkki?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: