+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Huhtikuun alussa, sen jälkeen kun meillä maaliskuussa oli ollut 97.300 lukukertaa me kaiken sen riemun keskellä vähän harmittelimme, että jäi se 100.000 lukukerran rajapyykki vielä tänä vuonna saavuttamatta. Ajateltiin, että ensi keväänä sitten.

Mutta mitäs te menittekään tekemään? Se oli 28.4, kun Gizmo yllättäen ilmoitti viime kuun lukemien olevan nyt paperia huhtikuuhun verrattuna. Olinkin ihmetellyt, mikä sitä oikein oli viime päivinä vaivannut, kun tuo oli käyttäytynyt niin omituisesti. Epäilin sen johtuneen alkoholin myyntikiellosta.

Asioiden todellisen laidan selvittyä alettiinkin jo jännittää taas sitä 100.000 lukukerran rajaa, joka ylitettiin hienosti. Uusi ennätys on nyt 101.514 lukukertaa.

Huhtikuun suosituin artikkeli oli

hyvänä kakkosena Koh Changin “muuttoliikkeestä” kertova

ja kolmanneksi huhtikuun mittaan suoriutui sponsoroitu artikkeli otsikolla

Noista sponsoroiduista artikkeleista sen verran, että niitä julkaistaan korkeintaan yksi kuukaudessa ja niiden on oltava linjassa lehden muun sisällön kanssa. Niin, ja kallistakin se on vielä.

Nyt, kun ne maksulliset sisällöt ovat tulleet mukaan kuvioihin, niin jatkossa julkaisupolitiikkamme on sellainen, että kaikki viranomaistiedotteet ja uutistoimistoilta tulleet Thaimaa -aiheiset uutiset ovat edelleen maksuttomia ainakin tulevan talven yli, mutta uutisten taustoista ja thaimaalaisten sekä Thaimaassa asuvien ulkomaalaisten elämästä kertovat ns. lifestyle -jutut menevät sinne maksumuurin taa.

Saamme uusia tilauksia viikottain, mistä suuri kiitos kaikille tilaajillemme. Juuri te olette niitä ihmisiä, jotka mahdollistavat tämän homman jatkuvuuden. Etenkin näinä aikoina. Tulemme palkitsemaan teitä sitten, kun posti alkaa taas kulkea Thaimaan ja Euroopan välillä ja saadaan se verkkokauppa lopulta auki. Yksittäinen tilaajille myönnettävä alennus kun saattaa joistain ostoksista olla hyvinkin yhden vuositilauksen suuruinen.

Mainostajien puolella Samui Seaview Villas heitti kintaat tiskiin, kun Samuille ei enää oikein millään pelillä ole viime aikoina päässyt ja Suomi KP:kin jäi tauolle, kun posti ei enää toimita tavaraa Suomeen, mutta eivätköhän nuo sieltä palaile, jahka tilanteet taas normalisoituvat.

Normaalibannereista eniten klikkauksia sai huhtikuussa kestomenestyjä Hua Hinin Seudun Suomalaiset ja niskaan hengitti Pattaya Suomi -seura, jonka kanssa yhteistyömme viime talven mittaan kehittyi oikein mukavasti. Kiitos, Christer ja kaikki muutkin seuran aktiivit.

Kolmanneksi kipusi yllättäen pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Radio Mäkelä bannereineen “Nettiradiot maailmalla”, jota kautta toimituksessakin kuunnellaan aina Radio Novaa.

Mikäli haluat katsoa, millaisia juttuja tuolla maksumuurin takana on, niin on olemassa mahdollisuus tehdä kuukauden määräaikaistilaus hintaan yksi (1) euro. Sillä tulee kuukauden mittaan sellaiset 12 – 15 maksullista artikkelia, joiden perusteella voit sitten päätellä itse, onko koko vuosi kympin (9,90 €) arvoinen vai ei.

Kiitos kaikille kuluneesta talvesta. Toivottavasti edes osa tulevasta kesästä saadaan viettää normaaleissa merkeissä. Jos saadaan, niin nähdään Suomessa elokuussa!

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: